Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Sejtem miért nem nagyon terjednek ezek az egyéb AUR helperek. Persze lehet mondani, hogy nem kezdőknek való, de tegyük fel, hogy a kezdő szeretne feltenni egy Spotify appot, azt muszáj AUR-ból (vagy forgatja forrásból (ha van), ami megint nagyon baráti).
Szóval amit próbáltam feltenni pacaur és bauerbill az gpg hiba miatt nem megy fel, az aurutils igen, de gyakorlatilag nulla információt találtam arról, hogyan kellene használni, a man oldala elég szűkszavú, és lehet, hogy aki már könyékig benne van, annak ez nem gond, de én ebből nem tudom sajnos kihámozni.
Csak viszonyításként: yaourt esetén megnéztem a helpet és kb 5 perc után tudtam arra használni, amire szerettem volna (főleg mert eléggé hasonlít a pacman szintaxisra).Eddig sajnos nem volt sok sikerélmény ezzel a témával kapcsolatban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Formula-1
- Óvodások homokozója
- EAFC 26
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest