Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- OLED TV topic
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BestofJAVA
tag
Letöltöttem a Manjaro Raspberry-re jóváhagyott legújabb változatát, Raspberry Imagerrel létrehoztam a bootdiscet.
A boot order beállítva, már 7 Linux rendszer sikeresen bootolt ugyanígy, ugyanonnan. Néhány csak többedikre bootol rendesen (előbb saját tárat hoz létre új mappában, stb). Ezt az esélyt a Manjaro esetében már 2 órára, sokadik indításra növeltem.
Miért nem bootol a Manjaro?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Gyúrósok ide!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Suzuki topik
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest