Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Probléma DVD/CD íróval
- TCL LCD és LED TV-k
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végre sikerült végigjátszanom
A végén a láncfűrész jó kis cucc lehet vele szabdalni a huszárokat, csak sajna nem sok van már akire használni lehetne, mindenesetre nagyon jó kis játék, nehéz rendesen, brutális, kegyetlen, de istenkirály volt 
-
Killberk
aktív tag
Nem lehet hogy az a gond, hogy hiába sárga vagy piros már célkereszt, végén mindig megütöd ellenfelet, ahelyett hogy csinálná megfelelő akciót? Nem esküszöm meg rá, de asszem az a lényeg, hogy mikor már valamilyen színben vagy, csak simán engedd el az akciógombot. De az is lehet, hogy véletlen hozzáérsz ellenfélhez és arra fordul meg. Közelharc elég felejtős ebben a játékban, pláne ha két ellenfél is van.
-
vicces
addikt
no én már a legelején leragadtam:
hogy lehet a zacskóval knyirni az emeberekt???
az utasitás szerint odaosonok, és tartom hosszan az akcio gombot, de előbb páholnak el.
simán ökölharcban minidg a gép nyer.
szóval hogy is van ez?? -
karnokd
tag
Gondom van azon a pályán, ahol a részeg hajléktalant kell kísérgetnem. A 4. mentési pont után, ahol a betonfalak között feltünik egy sírkő, egyszercsak szabálytalan művelet C0000005-tel kidob a játék. Ötlet?
-
válasz
Vindicator
üzenetére
Azzal a pályával én sem bírtam amit a topicnyitó írt, van egy kalapácsom oszt jóvan, hogyan kell kinyírni a csávókat? Pedig imádtam a játékot, és emiatt anno félbehagytam mert jópár órás próbálkozás után sem sikerült, de ha megmondja valaki mit kell tenni, akkor újrakezdem

-
Vindicator
csendes tag
Nemrég kaptam a játékot nem volt rossz.

-
R@ymonD
tag
válasz
DamonBounce
üzenetére
Jó ebben igazad van hogy valakinek tetszik valakinek nem!!É csak úgy mondtam egy véleményt!! Sry
-
R@ymonD
tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
jó lehet hogy kell taktikázni is de valahogy nem nagyon jött már be egy idő után hogy hentelni kell az embereket!! Ennyi egyébként más bajom nincs a játékkal!
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Természetesen a RockstarGames-nek ebben is benne volt a keze nem is kicsit !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lassan-lassan elérik azt,hogy már minden alkotásukat betiltják a Föld összes pontján,dehát ilyen produktumokkal mi a faszra számítanak?
Egyébként hogy ON is legyek,télleg kell a végigviteléhez egy kis taktika,meg odafigyelés,de imho brutalitásban a Postal2-t semmi nem űbereli!
-
R@ymonD
tag
Eleinte tetszett a játék de aztán rájöttem semmi értelme nincs a játéknak!!!
Mi jó van abba hogy csak ott henteled az embereket!! Szerintem semmi!! Folytatás meg szerintem se lesz!! -
P.Dude
őstag
Végitoltam.Lessz még folytatás?
-
Gyusz
őstag
Tényleg elég brutális a játék, de viszonylag nehéz is, szóval nem mindenki szenved vele, hogy végignyúzza az összes pályát. Én már végigjátszottam és szerintem a vége felé egyre jobban peregnek az események. Az utolsó előtti pályával viszont vagy 3 órát szenvedtem, mire sikerült továbbjutni. Összeségében tetszett

-
szilchi
őstag
válasz
DamonBounce
üzenetére
Egy sztori:Egyik volt munkatársam is megvette.Én már jó ideje játszottam vele.Mondom megkérdezem tőle,hogy tetszik neki.''Háát..nagyon nem néztem,csak a gyerekek játszanak vele.De nekik nagyon tetszik,már van baseball ütőjük!!''Két gyereke van,az egyik 8 a másik 10 lesz.Durva...én Nebuluson és Prince of Persia1-en nőttem fel.Ők meg a Manhunton.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy én már végignyomtam.Nekem tetszett.Nem az a mértéktelen brutalitás(na egy kicsit azért az is
),hanem hogy itt nem ész nélkül darálni kell,itt már gondolkodni is muszáj,ha végig akarod vinni.Pedig az nem az erősségem..
Majd lehet azért valamikor mégegyszer előveszem.
-
DamonBounce
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
én fél éve hagytam abba a végénél, nem bírtam tovább vinni, egy pálya van még. Egyre látványosabbak? hogyne! kalapáccsal szétcsapkodni az agyát valakinek? kicsit, nagyon, nagyon-nagyon? ahogy viszed tovább egyre több fegyver van. puska,távcsöves,pisztoly stb. küldetések is vannak! sőt. pályáról pályára több az ellenfél. De hagyján. az teccett a legjobban, hogy egy terepen pár bokorral és 40 katonával álldogálsz... előjön 6... aztán még 6... egyre nehezebb.
mindegy, érdekes játék, de nem szabad hozzászokni... mert nagyon gáz. -
Toness
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Érdekes, én nem csak folytani tudtam benne, sőt azt inkább hanyagoltam is, inkább jól megszurkodtam vele. Egyébként azt miért írod hogy nem egyre látványosabbak az ölések? Baseballütőt nem szedted fel benne? Az volt a királyság lehetett vele folytani, jól szétütni az embert és konkrétan leütni a fejét a nyakáról, amit utána lehetett dobálni

-
P.Dude
őstag
Király játék.Már végigvittem de nagyon király.!!!!!!!!
-
Safranek
aktív tag
válasz
DamonBounce
üzenetére
Keresőt (pl.Google) próbáltad?
Amúgy itt van. Bővebben: link -
DamonBounce
tag
Valaki tud végigjátszást ehhez a játékhoz?
-
Lord Zero
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
ez pontosan egy tps/lopakodós/taktikázós játéknak szánt elcseszett szörnyszülött, ahol a vér fröcsögésének lépten-nyomon való vizualuzálásával azt gondolták a készítők, h eladható lesz
gyilkos vagy, és le kell mészárolnod még ötezer gyilkost, blabla, és közben halálra unatkozod magad
vmi ilyesmi -
Dilikutya
félisten
ez az a játék amit németországban betiltottak? pontosan mi is ez?
-
DamonBounce
tag
Megint segítség kéne!!!
Nos. Azon a pályán vagyok, ahol az újságírónőt el kellett juttatni a lakásába. Bejutottam, elvégezte a dolgát, kiugrott az ablakon -> feladat : törd át a ....
De. A pálya tele van rendőrökkel. Ami nem baj, mert megölöm őket, de megint lesz belőlük. Tehát folyamatosan, körforgásszerűen állandó számuk van, ami olyan 7-8. Ez azért kellemetlen, mert ha zajt csapsz, hogy jöjjön 1-2 hozzád, akkor segítőkész mind, és 8an jönnek. A hullákat elvileg el kell rejteni. De nem mindig sikerül, mert rohangálnak figyelni. Megöltem öt rendőrt és még mindig 8an jönnek vissza. Ti hogyan oldottátok meg ezt a helyzetet?
-
Lord Zero
addikt
válasz
DamonBounce
üzenetére
a legokosabb és legkifinomultabb stratégia: szerteszéjjel kell hentelni őket

ennél jobbat nemigen lehet mondani, az egeredet nem tudom irányítani, úgyhogy hajrá
(amúgy ami lényeges lehet: ne menj be az ajtón, próbáld meg vagy kicsalogatni őket, vagy egy-egy lövéssel kinyit(ogat)ni az ajtót és ezáltal felfedni a sok mocskos rohadékot és puff)
ennél az idióta játéknál csak én voltam idiótább, mert végignyomtam
-
DamonBounce
tag
Sziasztok!
Ahogy látom, ti már messze jártok onnan, ahol én leragadtam.
szóval. a segítégetek kéne.
a 11-es pályán a második mentési pont után ugye fel kell menni egy toronyba jó magasra. fent be van zárva vki. kinyitod a lenti ajtót, lemész, ott vár egy nagy faajtó, mögötte legalább 5 szeméttel. Hogy nyírjam ki őket, hogy túléljem? Nekem ez már túl sok volt. egyszerűen túl sokan vannak. Valaki tippet, startégiát, segítséget! köszi! -
törölt tag
válasz
Terrorista
üzenetére
Ennél azért egyszerűbb. Annyi csupán az egész hogy kivégzésnél tovább tartod nyomva az egér gombot. Így el lehet érni egy sárga és egy piros kivégzést is mikor az ellenfél feje körül a célkereszt sárgára kicsit tovább nyomva pedig pirosra vállt. A piros kivégzések már nagyon durvák tudnak lenni.
-
-
Pala
veterán
Ez jó kis topic volt

-
törölt tag
OK!!!
Már meg van!!! -
törölt tag
Sziasztok !!!
A ''Doing Time'' nevezetű pályán mit kell csinálni?
Ez az a pálya mikor találnod kell egy kalapácsot és ezzel valami brutális gyilkosságot és kivégzést kell bemutatni. A kalapács az megvan meg már megöltem több mint száz őrültet, de semmi nem történik. Szóval mit is kell itt csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Torrent meghívó kunyeráló
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A végén a láncfűrész jó kis cucc lehet vele szabdalni a huszárokat, csak sajna nem sok van már akire használni lehetne, mindenesetre nagyon jó kis játék, nehéz rendesen, brutális, kegyetlen, de istenkirály volt 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mi jó van abba hogy csak ott henteled az embereket!! Szerintem semmi!! Folytatás meg szerintem se lesz!!

),hanem hogy itt nem ész nélkül darálni kell,itt már gondolkodni is muszáj,ha végig akarod vinni.Pedig az nem az erősségem..