Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Nem tud:
... és van egy olyan tippem, hogy már nem is fog tudni. Szerintem nem volt elég magyar nyelvű felhasználó ahhoz, hogy energiát és pénzt fektessenek a fordításába. Mondjuk a szöveg oroszlánrésze le van fordítva. Az sem valószínű, hogy lett volna elég magyar előfizető de jelentős részük angol nyelven használná. -
-
Feri1977
senior tag
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Nincs semmi ilyen benne, nem lehet ilyet állítani. Felteszed, és 14 nap múlva lejár, most kérdés, hogy arra írja e, hogy a fizetős verzió is benne van a programban valamiért, és az jár le aztán free marad. De én amúgy sem használom, és zavaró, hogy ott írja, hogy trial+ronda az egész kinézete az újjnak. Ronda, a régi jól nézett ki, ez nem tetszik, miért kell elbaszni mindent?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... és van egy olyan tippem, hogy már nem is fog tudni. Szerintem nem volt elég magyar nyelvű felhasználó ahhoz, hogy energiát és pénzt fektessenek a fordításába. Mondjuk a szöveg oroszlánrésze le van fordítva. Az sem valószínű, hogy lett volna elég magyar előfizető de jelentős részük angol nyelven használná.
(nem volt vele több gond mint ami egy tiszta telepítésnél alapból fennállhat
)