Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Nem tud:
... és van egy olyan tippem, hogy már nem is fog tudni. Szerintem nem volt elég magyar nyelvű felhasználó ahhoz, hogy energiát és pénzt fektessenek a fordításába. Mondjuk a szöveg oroszlánrésze le van fordítva. Az sem valószínű, hogy lett volna elég magyar előfizető de jelentős részük angol nyelven használná. -
-
Feri1977
senior tag
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Nincs semmi ilyen benne, nem lehet ilyet állítani. Felteszed, és 14 nap múlva lejár, most kérdés, hogy arra írja e, hogy a fizetős verzió is benne van a programban valamiért, és az jár le aztán free marad. De én amúgy sem használom, és zavaró, hogy ott írja, hogy trial+ronda az egész kinézete az újjnak. Ronda, a régi jól nézett ki, ez nem tetszik, miért kell elbaszni mindent?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... és van egy olyan tippem, hogy már nem is fog tudni. Szerintem nem volt elég magyar nyelvű felhasználó ahhoz, hogy energiát és pénzt fektessenek a fordításába. Mondjuk a szöveg oroszlánrésze le van fordítva. Az sem valószínű, hogy lett volna elég magyar előfizető de jelentős részük angol nyelven használná.
(nem volt vele több gond mint ami egy tiszta telepítésnél alapból fennállhat
)