Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

válasz krigab #1304 üzenetére

Nekem meg az a bajom a legutóbbi frissítéssel, hogy eddig az ingyenes volt fenn, de most 15 napos triálra frissült.

Ma délután a taskbar értesítősávjában vinnyogott, hogy van frissítés, telepítsem-e. Eddig még sosem jelzett a taskbaron, mert az ingyenesnek nincs állandó védelme, csak kb 1-2 hetente futtattam végig, talál-e valamit.
    Feltelepült a frissítés, és sajnos felrakta a prémium 14 napos trialt. Pedig eddig nagyon figyeltem, hogy SOHA ne nyomjam meg a prémium verziójának a telepítését.
    Uninstalláltam, mert nincs rá szükséges, letöltöttem a honlapról a free verziót, de a 14 napos trial-t telepíti.
    Ezek szerint megszűnt az MBAM free?
    Vagy, külön ki kell kapcsolgatni minden szart rajta?
    Régebben, emléxem, amikor a 2-esről váltottak a hármarsa, akkor is felbosszantottak, mert volt 1-2 ellenőrzési opció a 2-esben, amit a 3-asból kivettek, most meg ez a prémium lóf...
    :(
    Vírusirtásra maradnék a windows defendernél, azt használom, amióta win7-em van, nem járok gyanús oldalakon, eddig nem volt vírus bajom, nem kell az ingyenes defender helyett másik, fizetős alkalmazás.

Új hozzászólás Aktív témák