- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
hali!
Szerintem a ledes vakukat felejtsd el, inkább vegyél egy olcsóbb rendszervakut és barkácsolj hozzá valamilyen fényterelőt. vakut már 10k körül ki tudsz fogni, a terelő meg fillérekből megvan. Meglepő ár/érték arányt ki lehet hozni egy kis kreativitással belőle. Persze kísérletezgetni kell bőven, mire ráérzel majd.
link -
tzimash
őstag
-
tzimash
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4047 üzenetére
Makrót akar
Nem tudom mennyire gyakorlott a fotós, akinek venné, és hogyan áll a manuális obikhoz, ezért nem ajánlottam olyat. -
tzimash
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4045 üzenetére
Annyira ótvar?
Kezdetnek se jó? Akkor sorry, nem vagyok otthon canon témában, csak segíteni akartam. -
tzimash
őstag
válasz
AndrewTdi #4043 üzenetére
Talán a Sigma 70-300 dg macro ami árban megfelelne, használtan 25k körül mennek el átlagban.
Nem az a vérbeli macro jószág, de azért használható (fény az kell neki rendesen), és még egy teleobjektívet is kapna az ünnepelt.
Ha csak 18-55-öm lenne, mint a barátodnak én tuti örülnék egy ilyen ajándéknak.
Kérdezősködj róla az objektíves vagy a Canon-os topikban, vagy írd be a keresőbe, aztán a vélemények, tapasztalatok alapján dönts. Szerintem ár/érték arányban nem rossz.
Aztán ha meg is szeretnéd venni, nézd meg itt az aprón, vagy az index fórum canon adok-veszek-jében. -
tzimash
őstag
Canon-nál nincs valami best buy makróobi ami használtan 30 körül mozog, mint Olynál a ZD35mm?
-
tzimash
őstag
-
tzimash
őstag
válasz
ROBOTER #3380 üzenetére
Hi!
Igen erről van szó, a lepkeszárnyakat szeretném élesebbé tenni.
Azt hiszem először megpróbálom kihozni a maxot, a mostani felszerelésemből.
A probléma gyökere szerintem ott van, hogy azelőtt egy bridge+dcr250 kombóval fényképeztem, és ott lényegesen nagyobb volt a mélységélesség, viszont több részletre és gyorsabb fókuszra vágytam ezért váltottam dslr-re. Rá kellett jönnöm, hogy nem olyan egyszerű éles képeket készíteni kisebb mélységélesség mellett
egyébként, hogy van ez macro obiknál, a leképzéssel fordított arányban csökken a tárgytávolság? -
tzimash
őstag
-
tzimash
őstag
Üdv!
jelenleg egy duplakites E-520-at használok Raynox dcr-250-nel makróra (többnyire a 40-150-es obival), de a mélységélességgel nem nagyon vagyok megelégedve, lehetne kicsit nagyobb.
egy 35mm-es zuiko makró obival javulna a helyzet vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest