Új hozzászólás Aktív témák

• HUNited

őstag

válasz totron #98 üzenetére

Szélsőjobbos tartalmak fogyasztására a legjobb platform (volt amíg meg nem fenyegették a fejlesztőt hogy leültetik ha nem nyit kiskaput az EU-s libbancs kormányoknak). Sokáig csak ott lehetett követni pl. a Toroczkait (YT kivételével), A Kuruc.info is ott volt aktív. Nomeg ott lehetett beszélni olyan ismerősökkel, akiknek számított kicsit is a privát szféra (ugye a facebook és társai igen erős kémprogramok).Ott lehetett követni pl. az igazi híreket a háborúkkal kapcsolatosan (pl. az itthon / európában nem látott orosz álláspontot). Arról nem beszélve hogy igen gyors, akár portable verzióval is használható, és nem küzd azzal a számtalan problémával amivel a Skype (pl. a feleségemnek írtam reggel hogy sokan vannak előttem vérvételen, és 4-5 órával később jött meg neki az üzenetem). Ha lehetne több felhasználós videóhívást csinálni benne, akkor abszolút befutó lenne (még így kiherélve is).

A fragmentum vagy sokszínűség részt nem értem, de szívesen deklarálom magam a számodra: szélsőjobbos, nacionalista, kőkemény rasszista, hetero, intoleráns, halálbüntetéspárti, nem befogadó, igen konzervatív ember vagyok. És ha FELTÉTLEN állást kell foglalni, akkor inkább az oroszoknak drukkolok, mint az ukránoknak, de leginkább a béke pártján vagyok (nem úgy mint a narancs). Teszem ezt azért, mert egyrészt az oroszoknak alapvetően igazuk van, másrészt meg azért mert az ukránok a mai napig elnyomják a testvéreinket kárpátalján.

Új hozzászólás Aktív témák