- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- OLED TV topic
Aktív témák
-
salazol
őstag
Úgy tűnik, ez kell neked:
MercuryD is a POP3 Client Module designed to retrieve mail from as many remote hosts as you wish and to distribute that mail to users on your local system or network.
Úgyhogy telepítéskor feltétlen pipáld be ezt a modult, én ezt nem próbáltam ki, de a szöveg alapján azt csinálja, amit te akarsz. -
salazol
őstag
Neked igazából nem mail-szerver kellene.
Erre van valami progi, csak nem tudom hogy hívják.
Az Argosoft tényleg nem erre való.
A Mercury32 azt hiszem tartalmaz erre egy modult (nem 100%, mert én meg pont ezt nem próbáltam benne). Viszont a beállítgatása igényel alapismereteket. -
salazol
őstag
Ha arra gondolsz, hogy van mindenkinek mindenféle emilje, freemail meg egon meg axelero meg egyéb és azokat kell leszednie, akkor szerintem ne ezt próbáld.
Ez mail-szerver. Arra vannak speciálisan arra készült progik, de abban én nem tudok segíteni. Ha van saját domained és saját emailcímeket akarsz, akkor ez kellhet neked, de az Argosoft Freeware kényelmesebb, ha nem zavar az, hogy egy levél mérete nem lehet nagyobb 5 MB-nál.
Most már negyedik hónapja megy 0-24-ben nálam állandóan az Argosoft server, hibátlanul. Nagyon egyszerű beállítani, könnyű megoldani hogy ne legyen ''open relay''. -
salazol
őstag
Az okosság egyébként a ser.....z2000-ből van, gondolom ahhoz te is hozzáférsz.
Én nagyon nem szeretem az ilyesmit, nekem a free tök jó, de akkor neked valóban nem elég. Illetve én úgy oldanám meg a free alatt, hogy php-vel egy másik oldalon kellene megadni a kívánt usernevet, aphp létrhozná auser könyvtárát, ahhoz adnék egy alapértelmezett jelszót, amivel belépve már meg tudná a user változtatni az adatait. -
salazol
őstag
arra ügyelj, hogy smtp autentikáció van, be kell kepcsolni a kliensben is, amúgy kiszolgálók: pop3: localhost, smtp: localhost, vagy ha helyi hálód van, és másik gépről akarod,akkor a belső IP-je a gépnek.
ha csak te fogod használni, akkor szerintem kintről védd le tűzfallal a pop3 portját, mert ott van a webes felület, amin eléred. -
salazol
őstag
-
salazol
őstag
RCPT TO:<crab@prohardver.dyn.hu>
2003. 08. 14. 20:43:47 - [ 79] 550 User not local. Authentication required for relay
2003. 08. 14. 20:43:47 - [ 79] Address crab@prohardver.dyn.hu has been rejected. Will bounce back
2003. 08. 14. 20:43:47 - [ 79] QUIT
Ez azt jelenti, hogy nincs jól beállitva a domained.
Mindjárt átmegyek a serveremre, belépek onnan és folytatom. -
-
salazol
őstag
Egyszerűbb, mint gondoltad?
Bármilyen néven tudsz küldeni bármilyen szolgáltatóval ,axeleroval is, itt a lényeg azon van, hogy a servered közvetlenül a cimzett serverének küldi a levelet, nincs közben szolgáltató, ahol pihen néhány órát. Nekem a fogadáson volt a hangsúly, mert nagyon sokat késtek a levelek még axeleroval is, nemhogy freemaillel. -
salazol
őstag
Rendben, a magyaritásokat le tudod tölteni a honlapomról.
Meg fogod találni, imageshun.zip és webtemplateshun.zip.
Na jó, a letöltések közt a mailserver könyvtárban.
Ha próbálgatod a servert, relay engedélyezéssel ne hagyd éjszakára, mert megtalálják a spammerek, és küldenek rajta keresztül párszáz spam-et. Relay-t tiltani, smtp autentikációt használni.
Sok sikert. -
salazol
őstag
Azt el is felejtettem kérdezni, dinamikus az IP-d?
-
salazol
őstag
Részemről www.dyndns.org
De sok szempont van.
1. ha routert fogsz venni, akkor a router támogat dinamikus névszolgáltatókat, de ahány routergyártó, annyifélét.
2. ha nem lesz router, akkor van magyar cég erre, pl. myip.hu, vagy dyn.hu
3. ha szeretnél valami jó elsődleges domaint, pl. com, org, net, stb. akkor marad a dyndns.org, ott 40féle végződésből választhatsz. -
salazol
őstag
Amúgy egyszerű, feltelepíted, beirod a domained nevét, DNS-nek egyDNS szervert, pl. az internetszolgáltatód elsődleges DNS szerverét, relézést tiltod, létrehozol 1-2 felhasználót, a klienseken (nálam outluk expr.) beállítod az smtp autentikációt (erre meg a relé tiltásra aSPAM-merek miatt van szükség.)
Ezek után már megy is.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest