- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Grapestain #6976 üzenetére
Megtennéd, hogy leírod ha sikerült a KernelSU Next-tel elindítani a revolut app-ot. Mától sajnos engem is érint a probléma
-
LaySoft
tag
válasz
Grapestain #6976 üzenetére
A biztonság feláldozása alatt azt érted, hogy closed source TrickyStore-t kell feltenned?
-
Norby86
őstag
válasz
Grapestain #6966 üzenetére
Milyen modulokat használsz? Mert könnyen lehet hogy az egyik modult nézi. Én feltettem olyan Micfix modult is, ami elvileg arra hivatott hogy ha nagyon zajos helyen pl. buliba akarok hangot rögzíteni, akkor ne torzítson a felvétel. Sosem használtam még, ezért mikor KernelSU-t telepítettem és elindult a Revolut (nagy öröm), majd gondolt egyet és azt írta hogy rootolt a készülék, mondom letörlök pár modult. Na miután a MicFix modult letöröltem, nyomtam ugye egy újra generálást a PIF-ben, máris ment a Revolut. Igaz nekem rejtve van az app, ahogy írtam is. Őszintén nem tudom mi okozhatja ezt hogy random rootot lát, de nekem lekopogom, azóta is tökéletesen működik. Szerintem valamelyik modult nézi.
-
SerialWin7
csendes tag
válasz
KernelSU Next-et használok már több, mint fél éve és a Revolut meg semmi más sem döntött soha úgy, hogy na most nem indulok el. Ráadásul nem gyári ROM-on.
-
kukukk
csendes tag
válasz
Ha még nem próbáltad akkor esetleg Magisk, LSPosed + Hide My Applist.
Leírás az összefoglalóban. -
crok
Topikgazda
válasz
Grapestain #4131 üzenetére
4 eve nem nyultak hozza, nem volt update, korszerutlen, split apk-val mar el se banik, flash-elheto zip-jet modern OS-en mar nem tudod visszaallitani, etc. Helyette Swift Backup, NeoBackup, sok ROM-olashoz (sok koltozeshez) Migrate (itt keresd a biztonsagi mentes reszt az elejen).
-
Trailblazer
veterán
válasz
Grapestain #4022 üzenetére
Mentést és visszaállítást immár ne Titaniummal csinálj, volt már erről szó az utóbbi időben...Még a végén kellemetlen meglepetés ér.
-
crok
Topikgazda
válasz
Grapestain #3995 üzenetére
Milyen modulokat es root-ot hasznalo alkalmazasokat hasznalsz? Biztos nem xposed vagy xposed modul amit felismer? Vagy a zygisk-et detektalja? Adsz ely Google Play Store linket az alkalmazashoz?
Közben látom amúgy megoldódott de azért jöhet a link. -
Grapestain
csendes tag
válasz
Grapestain #3995 üzenetére
Boccs, vaklárma, valamiért a Magiszk hide nem sikerült és ott maradt a Magisk app is meg létrejött a rejtett változat is, utána meg nem vettem észre a Magisk-et és csak az átnevezettet freeze-eltem.
Érdekesség viszont, hogy pár hónapja a hide nem volt elég neki, kellett a freeze, most viszont szépen megy a bank app az átnevezett Magiszk-el, nem kellet végül freeze-elni.
Szóval agyrém. Sok sikert mindenkinek!
-
crok
Topikgazda
válasz
Grapestain #3993 üzenetére
"az én telefonomon pl. gyári ROM van, csak meg van root-olva. Akkor miért kell neki másik fingerprint?" -- Amiert eddig is: hogy elrejthesd hogy nyitott a bootloader.. ha olyan regi a telefon as a ROM (ertsd Android 8 de inkabb elotti) akkor a sajatjaval is atmegy mert a modul megtrukkozi, mint regen az MHPC.
"HW ellenőrzés pedig szól, hogy meg van root-olva" -- dehogy, az az elsodleges hogy a bootloader nyitott-e.. ha igen onnantol serult a TEE, onnantol egyik teszten se mehet at. Azt kell elhitetni hogy nem is tud strong attestation-t.
Utolso bekezdes: igy van, azert van a pif.json hogy lehetoleg sokfele fingerprint legyen, szorodva.
-
crok
Topikgazda
válasz
Grapestain #3337 üzenetére
Igy van, de mas banki alkalmazasok ezt mar regen csinaljak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Filmgyűjtés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest