Új hozzászólás Aktív témák
-
akon
csendes tag
Kicsit hosszú lesz, de rettentően idegesít, valaki hozzáértő megsegíthetne
Adott egy használt PC, amit nemrég vettem (AMD Athlon X2 4600+, 2 GB RAM, integrált nvidia 6150 SE). A gép tökéletesen
működik, egyetlen hiba, amit észre vettem rajta pár óra után, hogy netezés közben kifagyott. Újraraktam egy win7et,
a probléma ugyanúgy megmaradt. Mivel egy régi wifis usb-m volt, szereztem egy újat (TP-Linkg 422G), ami kompatibilis win7el,
sokan azt mondták, ez lehet a probléma. Nem ez volt, a fagyások megmaradtak. Néha 5 perc után, néha 30, néha 120. Teljesen változó.
Próbáltam Firefox-al, Chrome-al, végső esetben Explorerrel, a probléma mindenhol jelentkezik. Azt mondták, flash hiba lehet,
beszereztem a legújabb drivereket, a legújabb Adobe 10.3.x flasht, de semmi.Elvittem egy szervízve (3Mérnök alias 3M), hogy netezés közben fagy és nem reagál semmire, egyébként tökéletesen megy,
film,játék,póker, semmi gondja. Megnézték, a srác azt mondta, nem talált semmi hibát, egész nap netezett rajta.AIDA64-el lefuttattam reportot, nem talált semmi különöset, HDD sentinel a vinyót rendben találtam, RAM test sem jelzett semmit.
Teljesen el vagyok keseredve, van valakinek valami ötlete?Én még a tápra gyanakszom most. A régi (legalább 3-4 éves PC) gépemnek a tápkábelét használom, megy vele a gép tökéletesen.
Nem értek hozzá, de nem lehet, hogy ez a kábel feszültség vagy valami miatt néha ledobja a gépet és ezért fagy be?
Akinek van bármi ötlete, várom szeretettel -
akon
csendes tag
Sziasztok. Egy olyan problémám lenne. hogy bő egy hete vettem egy asztali PC-t, minden jól működik, egyetlen probléma, amit észleltem, hogy netezés közben szinte mindig lefagyott, néha 5 perc, néha 2 óra után...
Feltettem a legfrissebb drivereket, újraraktam win7et, a probléma megmaradt. Ma mondták, hogy valószínűleg annyi az egész, hogy flash player rossz van feltéve. Megnéztem, a mostani 10.3.x van feltéve (get.adobe.com-ról) , amihez ha jól láttam, min 128 MBos videókártya kell, az én gépemben viszont egy ingegrált nvidia 6150 se nForce 430 van. Ez lehet a gond szerintetek ? Vagy tudtok olyan flash playert, ami ezt simán viszi?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest