- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
holodp
aktív tag
válasz
Krystal_s #1360 üzenetére
Sajnos a védett mód kikapcsolása nem segített.
Viszont újraraktam megint mindent, és egyesével raktam fel dolgokat, ellenőrizve a Flash működését.
A probléma a .NET keretrendszer 4-nél jött elő újra, előtte nem volt semmi gond a Flash-sel. Mi a fene ez egyáltalán? Csak azért raktam fel, mert a Catalyst minden egyes indításnál nyávog, hogy neki márpedig kell a keretrendszer 4-es verziója.
Mit lehet ezzel tenni? -
holodp
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen friss Windows 7 x64 rendszerre raktam rá a legújabb Flasht, amit felajánl a Firefox. Ez után lehetetlen böngészni, az index.hu kezdőlapot sem hozza be, megakad minden, lefagy a böngésző, csak a Feladatkezelőből tudom bezárni. Kipróbáltam Operával is, szintén ugyanezt csinálja. Amint leszedem a Flasht, működik mindkét program.
Mi lehet a baj? Lehet, hogy van valami driver/program, amivel összeakad a Flash? VGA driverből a legfrissebb van fenn (Radeon HD 6950 a kártya, proci Intel i5 2400K, 8 Gb RAM). Korábban is volt gondom ugyanezen a gépen a Flashsel, sokszor összeomlott, youtube néha fél percre kiakadt lejátszás közben, de ennyire nem volt rossz, mint most. Tegyem megint újra a Win-t? Vagy pont a Windows frissítések a problémák? Tanácstalan vagyok, segítsetek kérlek!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Revolut
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest