Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
Krystal_s #1121 üzenetére
közben újrahúztam a gépem, úgy néz ki feleslegesen...
igen a 10.1 van fent és teljesen szétfagyasztja a gépem. régen még csak a böngészőt, de most a reinstall óta teljesen kinyírja és csak reset segít.
leszedtem amúgy és megpróbáltam felrakni a 10.0-t, de a telepítésnél kiírja, hogy van újabb verzió és a régit nem engedi feltenni. lolilyenkor mi a teendő? csak az én gépemet utálja ennyire? másoknál simán megy?
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Ide lettem irányítva.
Pár napja nem nagyon megy semmilyen videolejátszás a gépemen. Youtubnál pl egy csomót bufferol, aztán a hang elindul nagyon szaggatottan és halkan, de kép helyett csak egy sima zöld háttér van, aztán a böngésző szétfagy. Streamek sem igazán akarnak menni. Ráadásul mozgó flash hírdetésekre is elég érzékeny lett a dolog, pl www.a5.hu-n rendszeresen kiakad, de az indexen is nagyon fagyogat a böngésző.
Alapvetően IE-t használok, de próbáltam firefox-szal is és ugyanaz.
Korábban soha nem volt semmilyen problémám a videolejátszással, pár napja van mindez, ötletem nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest