- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
én már abban bízom h végleg megszűnik a flash player és helyette a sokkal kevesebb erőforrást igénylő html5 fogja jelenteni a megoldást. [Flash kontra HTML5]
nagyon zavaró,amikor egy oldalon sok flash alkalmazás van, akkor szinte használhatatlan lesz a rendszer a magas cpu terhelés miatt.
oka van h az Apple sem használja. szarul van megírva. ahogy láttam neked elég jó kis géped van és elvileg nálad ez nem kéne h gondot okozzon. én még nem tettem fel a 10.1-et ,mert olvastam h nem igazán jött össze nekik a nagy okosság miszerint kevesebb cpu terhelés és inkább a jó vga erőforrásait használná ki. sok embernél megmaradt a proci terhelés is és a vga-t is terheli...Vannak oldalak, amik egy idő után "követelik" a frissítést, különben nem működik az ott lévő pl. zene lejátszó stb.
nálad bármi bekavarhatott és lehet h ha most feltennéd ,akkor már jó lenne a 10.1-es is. nyugodtan frissítheted ,mert ha ismét nem lesz jó ,akkor legalább tudod h valóban az okozta a hibát és a Flash player uninstall progival bármikor törölheted és felteheted a mostanit.
örülök h tudtam segíteniui : lehet h sunyi, de magától nem szokott upgradelni
rá szokott kérdezni...kiírja h megjelent az újabb, és választhatod a telepítést, vagy a későbbi figyelmeztetést, vagy kihagyod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest