- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van több függvényem. Mindegyikben hozok létre más-más class-hoz gyerekeket.
A program futása során szeretném törölni az összes létrehozott gyereket, de problémába ütközöm.Az a baj, hogy ha törölni akarom őket a "stage.removeChild(ujiksz);" paranccsal, akkor
azt a hibaüzit kapom fordításkor, hogy "1120: Access of undefined property ujiksz."Kipróbáltam azt, hogy beleteszem abba a függvénybe a törlést, ahol a gyerekeket létrehozom, de így csak azokat tudom törölni, amiket ott hoztam létre. Nekem pedig az kell, hogy egy esemény lefutásakor minden gyerek törlődjön.
Gondoltam arra, hogy az összes függvényt felkészítem arra, hogy egy belső elágazás segítégével rávszem hogy csak töröljön, pl. ha a "delete=true" akkor törlés, ha nem, akkor csinálja a saját dolgát...
De ezt macerásnak érzem. Csak akkor akarom ezt meglépni, ha nincs jobb.Tehát a kérdés, hogy hogy tudok egy függvényből a másik által létrehozott class gyereket törölni, vagy pedig a több függvény hogy tud olyan gyereket létrehozni, ami kívülről törölhető.
Köszi előre is!
Üdv: Bici
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest