Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
Forza_JUVE #1353 üzenetére
megoldódott!
-
Forza_JUVE
aktív tag
sziasztok.
Adobe Flash CS6-al szeretném a következő manővert, de nem tudom a módját.
Be szeretnék pirossal karikázni valamit, amolyan kijelölés céljából, de úgy, hogy animált/mozgó legyen a karikázás.
Tudna vki segíteni ebben??Köszi!!
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
Forza_JUVE #1222 üzenetére
Működik végre ... hogy baszná meg !!!!!!!!
Itt találtam okosságot ... végre valahol le van írva normálisan !!!
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
Készítettem egy egyszerű flash bannert, amiben van 6 db layer egymást váltogatva.
Azt szeretném, hogy miután az swf fájlt felrakom egy webhelyre, akkor a bannerre kattintás vigyen el egy másik webhelyre.
A köv. módon próbáltam, de nem sikerült:
- hozzáadtam egy 7. layert, amit "button"-nak állítottam be. Ez pont olyan hosszú mint az összes többi layer.
- az 1. és utolsó képkockát beállítottam key frame-nek, és köztük csináltam Classic Tweent
- majd szintén az első és utolsó kockára az Actions-be a következőt írtam:on (release) {
getURL ('http://www.google.com/', '_blank');
}A Publish résznél az áll hogy:
Player: Flash Player 10
Script: Action Script 2.0Miután kiexportálom és feltöltöm az swf-et, nem tudok rákattintani ... szóval nem OK!
Tudna vki segíteni?? Nem bánnám ha részletesen (szájbarágósan) írná le vki, mert kezdő vagyok bannerkészítésben.
Köszi
Ui.: a html-ben ez a kód van: (lehet h ebben nem jó valami?!
)
<object type="application/x-shockwave-flash" style="width:315px; height:45px;" data="images/banner.swf">
<param name="movie" value="images/banner.swf" /><param name="allowFullScreen" value="false" /></object> -
Forza_JUVE
aktív tag
huuu, de aktív ez a topic ... és tök jó, h még hasonló sincs, ahol kérdezni lehetne!
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
Még csak most ismerkedek a flash banner készítéssel, és lenne egy egyszerű kérdésem.
Csináltam egy egyszerű bannert Macromedia Flash Pro 8-al, és szeretnék linket rátenni, de sehogy sem sikerül.
Nézegettem pár tutorial videot is, de valamit biztos kihagyok, mert nem jön össze.
Lécci segítsen valaki ... gondolom ez az ebben járatos embereknek kisujjból megy!Az swf file-ban van 6 db layer, mindegyik Movie Clip-ként.
Próbálkoztam getURL meg onClick dolgokkal, de ... csak próbálkoztam.Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest