Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pH! 5.5
csendes tag
válasz
__Psion__ #1237 üzenetére
Szerintem erre nincs külön funkció. De meg lehet úgy oldani, hogy kétszer Break Apart-olod a szöveget, így minden egyes betű egy külön alakzat lesz és aztán az Ink Bottle Tool-lal körvonalazod.
Vagy egy másik megoldás, hogy alkalmazol az egész szövegre egy Glow szűrőt úgy hogy az erősségét 1000 %-ra vagy valamilyen jó magas értékre állítod. -
pH! 5.5
csendes tag
Szia CactuS!
Nekem úgy működik, hogy az egész animációt belerakom egy MovieClip-be (ezt nevezem el katt_btn-nek) és ehhez rendelem a click eseményt. Így az animáció megy folyamatosan, akármikor klikkelsz rá, megnyílik az oldal.
Azt nem értem, hogy mit állítottál le a programkód elején és végén a stop(); metódussal. Erre szerintem nincs szükség.
Ha nem megy, küldd át az .fla-t, és megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest