Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Becenick
tag
Üdv !
Ebbe a kérdésbe gondolom már körülbelül 116 ezerszer belefutottatok a topicban, de megkérdem tuti ami ziher. Az általad leírt kritériumokkal tisztában vagyok és sajnos kívül esek, mivel a telóm nem rootolt (Mi4 / Miui 9 global 8.3.1 / Android 6.0.1)
Én azért nem akarok a világon mindent automatizálni, de az általad említett 2 dologra nagyon szükségem lenne. Sűrűn használok Waze-t az autóban, már csak a traffipaxok miatt is, de annak ellenére, hogy néhány kattintásról van szó, mégis túl hosszúnak tűnik egyenként bebökögetni a mobil adatkapcsolatot / gps-t / szinkronizálást, elindítani a progit .... utána szivargyújtóra tűzni a telót... stb...
A cél az lenne, hogy simán a Waze indítással röffentse be a kocsit és a szivargyújtó töltő is ugorjon rá a telefonra...
... na de hülyeséget félretéve... Waze indítással mobiladat+gps+szinkron+fényerő beállítás megtörténjen.
Applikáció kikapcsolásra értelemszerűen kikapcs.
Jobb híján jelenleg úgy oldottam meg a problémám, hogy nem az alkalmazás indítása lett a feltétel, hanem a root joghoz kötött beállítások.
Tehát ha a gps és a mobiladat kapcsolat él (feltétel), akkor indítsa el a Wazet, kapcsolja be a szinkronizációt, fényerőt küldje fel 85%-ra. Ha ki akarom kapcsolni, akkor elsőként gps ki, mobiladat ki.... fényerő visszaáll, szinkronizáció kikapcsol és utána kapcsolom ki a Wazet manuálisan.
Ez kicsit körülményes, sufni, balf@sz megoldás.
Említetted, hogy vannak kiskapuk !!! hm Érintésemuláció stb...
Ezeket annak idején próbáltam nézegetni, hogy van amelyik lehúzza az értesítési sávot sötöbö, de hiába próbáltam "lemásolni" az adott lépéseket, a jóöstennek se akart összejönni.
Létezik a problémámra azóta már valami egyszerűbb megoldás ?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest