-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megpróbálhatod még esetleg az ADB AppControl programot letölteni PC-re és onnan kábelen keresztül. Ez is fogja kérni az USB hibakeresést és ebben a programban is lehet ADB parancsokat futtatni, nem nehéz a kezelése, tud magyarul is. Talán ezzel meg tudod oldani.
-
Azt tudom javasolni, hogy kezd újra az egészet onnantól, hogy
Beállítások - Fejlesztői beállítások - USB-s hibakeresésre vonatkozó engedélyek visszavonása
- USB hibakeresés kikapcsolása - Telefon Újraindítása - USB hibakeresés bekapcsolása
- Majd amikor rádugod a PC-re a telefont, akkor az RSA kulcs engedélyezésénél jelöld be a "Mindig" lehetőséget.
Ha ezekután sem megy, akkor a teljes Macrodroid és Helper eltávolítása, majd újratelepítése.
Nézz körül itt, mert több Helper verzió is van!
Lehet, hogy neked az Univerzális kell. -
& Többiek
Korábban készítettem egy képernyőzár feloldó makrót, ami automatikusan beírja a beállított pin kódot majd feloldja a kijelzőt. Kicsit finomítottam rajta és megosztanám, ha érdekel valakit.
Alkalmazható pld:
- amikor nincs lehetőség lezárt kijelző esetén automatizálásra, de érintés emulációval lehetne ki/be kapcsolni valamit.(amihez feloldott kijelző kell, hogy elérjük az érinteni kívánt felületet)
- tönkre ment a kijelző - egy előre beállított sms, email...stb üzenettel aktiválni lehet a feloldást, indítani lehet app-okat, illetve a menüben bárhová eljutni (pld: ADB engedélyezése, ha további érintések is beállításra kerültek). -
Szia!
A makró jó, de ki kell még egészíteni, mert a Kattintás (Felhasználói beavatkozás) nem működik csak feloldott és bekapcsolt kijelzővel.
Ha ez egy "asztalon heverő" készülék, akkor egyszerűen kapcsold ki a képernyőzárat és a Weblap művelet elé tegyél be egy 1mp-es várakozást és az elé pedig egy "Képernyő be" műveletet. Így mindjárt fog működni.Amennyiben ez egy olyan készülék, ami a zsebedben lapul, akkor mást is kell még tenni vele. Fel kell oldani egy makróval a képernyőzárat (a makrót én már elkészítettem, ha kell elérhetővé teszem) és utána futtatni a Te makródat, aminek a végére még be kell illeszteni a "Képernyő ki" műveletet. Ebben az esetben a képernyőzár feloldó makróba kell a 4 órás időköz eseményt betenni és a makró alján a "Makró futtatása" műveletet beállítani. Valamint a Te makródban lévő "Rendszeres időköz" eseményt lecserélni egy "Üres esemény"-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest