Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmondom, hogy nekem mi nem tetszik a Macrodroidban.
Vegyünk egy némileg hasonló alkalmazást, az excel makrót.
Az excek makró megírása során (túlzással, persze!) azt írsz, amit akarsz, aztán a makró futtatásánál kiderül, hogy működik rendesen, vagy működik csak éppen nem azt csinálja amit szeretnél, vagy nem is működik.
A macrodroidban minden változót, ciklust egy nagyon szigorú, lépésről-lépésre meghatározott keretrendszerben tudsz bevinni, ami borzasztóan merev és időigényes. Azt hinné az ember, hogy ennek az lesz az eredménye, hogy ha ezen az ellenőrzött rendszeren keresztül viszed be a kódot, akkor az biztosan jó lesz.
Hát a nagy lófüttyöt
Itt is éppúgy tudsz hülyeséget beírni, csak sokkal-sokkal lasabban írod be és még sokkal lassabban tudod javítani
A macrodroid a nyugodt és türelmes emberek applikációja, akik előre papíron pontosan megtervezik a ciklusokat és letesztelik az egészet.
A macrodroidban programot átírni, ciklusokat átszervezni egy kínszenvedés, ha valamit elrontottál, akkor jobb, ha újrakezded az egészet, mert kis változtatások átvezetése is nagyon nehézkes
Sajnos én nem vagyok nyugodt és türelmes típus, a macrodroid próbálgatása során többször voltam közel ahhoz, hogy földhözvágjak valamit és sajnos éppen a telefon lenne kéznél
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- EAFC 25
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest