-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Elmondom, hogy nekem mi nem tetszik a Macrodroidban.
Vegyünk egy némileg hasonló alkalmazást, az excel makrót.
Az excek makró megírása során (túlzással, persze!) azt írsz, amit akarsz, aztán a makró futtatásánál kiderül, hogy működik rendesen, vagy működik csak éppen nem azt csinálja amit szeretnél, vagy nem is működik.
A macrodroidban minden változót, ciklust egy nagyon szigorú, lépésről-lépésre meghatározott keretrendszerben tudsz bevinni, ami borzasztóan merev és időigényes. Azt hinné az ember, hogy ennek az lesz az eredménye, hogy ha ezen az ellenőrzött rendszeren keresztül viszed be a kódot, akkor az biztosan jó lesz.
Hát a nagy lófüttyöt
Itt is éppúgy tudsz hülyeséget beírni, csak sokkal-sokkal lasabban írod be és még sokkal lassabban tudod javítani
A macrodroid a nyugodt és türelmes emberek applikációja, akik előre papíron pontosan megtervezik a ciklusokat és letesztelik az egészet.
A macrodroidban programot átírni, ciklusokat átszervezni egy kínszenvedés, ha valamit elrontottál, akkor jobb, ha újrakezded az egészet, mert kis változtatások átvezetése is nagyon nehézkes
Sajnos én nem vagyok nyugodt és türelmes típus, a macrodroid próbálgatása során többször voltam közel ahhoz, hogy földhözvágjak valamit és sajnos éppen a telefon lenne kéznél
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest