Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, de sajnos ehhez a feladathoz még tudatlan vagyok, nem sikerül dekódolnom az írásod.
Néma módhoz nem szeretnék műveletet, csak annyit, hogyha én néma módba rakom, akkor onnan semmilyen körülmények között ne lépjen ki, csak akkor amikor kiléptetem néma módból manuálisan (pl. mozi, orvos, stb), akkor viszont éledjenek fel a makrók és hajtsák végre azt a feladatot, amit épp végre kell hajtaniuk (pl munkahelyen, vagy otthon-ba lépés).
Pl.: munkából elugrok orvoshoz, ott dokinál lenémítom. Kijövök, kiveszem némából, majd mikor beérek melóba hajtsa végre a munkahelyes makrót. De ha némába tettem, akkor ott egy wifi csatlakozás, vagy BT kapcsolódás ne billentse ki némából. Ez meg azért, hogyha megbeszélésen vagyok, akkor a céges wifihez ha csatlakozik, ne jöjjön ki némából.Amit most ki tudtam kódolni:
Eseményekhez adjam egyidejűleg hozzá a Néma mód be és néma mód ki.
Műveletekhez 2 db If-et. 1 If....inkább a kép elmond mindent.
De így sajnos nem jó, mert ha csinálok egy wifi ki/be, akkor felismeri az otthoni hálózatot és máris felhangosítja a telót. Ez ugye, ha megbeszélésen vagyok, nem jó, mert visszahangosodik.Remélem érthető vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Oldman2