- Tápos kibeszélő offtopik
- Mini-ITX
- Valami baja van a tápomnak
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
nubiai
tag
Elnézést kérek, az #548-as hozzászólásomban felcseréltem a két szót. Tehát a mondat helyesen:
A [call_name], [call_number] változók mindig az utolsó BEJÖVŐ hívás adatait tartalmazza. A KIMENŐT sosem.
Nekem a KIMENŐ hívás adataira lenne szükségem. Hogy jobban érthető legyek, a következőre szeretném használni:
Szituáció:
Dolgozok mint egy állat. Felhívok valakit, de
a. nem veszi fel
b. kinyom
c. ki van kapcsolva
d. üzenetrögzítő (de nem akarok üzenet hagyni)
Dolgozok tovább, mint egy állat, vagy bejön valaki és eltereli a figyelmemet, stb. Aztán este egyszercsak belémnyílal, hogy elfelejtettem felhívni újra azt a számot.
Ezt találtam ki rá, viszont ahhoz hogy értelmesen működjön, ki kellene tudnom nyerni a kimenő hívás adatait:
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2