Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
Köszi.
Többszöri átolvasás után leesett, hogy gondoltad megoldani. Most egy kicsit el vagyok havazva melóval így kevés időm van macrodroidozni de alkalom adtán elkezdem implementálni a neveket + számokat változóba.Ha lekérdezem az átirányítás státuszát akkor egy felugró ablakban jeleníti meg. Ezt az újabb lekérdezésnél nem zárja be csak új sorba teszi az új infókat.
Az ablak bezárását most egy vissza gomb művelet küldésével oldottam meg. Az ablak jobb alsó sarkában van egy OK gomb, ezt meg tudom nyomatni makróból? Ezzel elegánsabb lenne az ablak bezárása.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Oldman2