-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsordzs69
senior tag
válasz
dzsordzs69
üzenetére
No, előrébb jutottam. Megtaláltam a nullázási lehetőséget, és rájöttem, hogyha az MD eseménynél megadom, hogy milyen a naptárbejegyzést figyeljen, akkor csak arra számol.
Eddig jó, de: tegyük fel, hogy az "autó" bejegyzésre kell sms-t küldeni, ami ugye a második értesítéskor történik. Ha az első értesítést nem törlöm ki, és még a második előtt jön egy "kifli" értesítés, akkor ezt is számolja, mivel az értesítési területen ott csücsül ömlesztve az előző, "autó" bejegyzés is. Viszont ha a két "autó" bejegyzés közé úgy érkezik a "kifli", hogy az első "autó"-t kitöröltem, akkor nem számol és minden oké.
Erre van valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Trollok komolyan
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini brand számítógép - R5 6600H 32GB 4800MHz DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M W
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2