- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duke Pro
csendes tag
Még néhány adat hátha így tudtok segíteni:
Az alaplap Nforce4 ultra, tehát mind a SATA mind a PATA vezérlés ebben található, nem is értem miért akadnak össze.
Az egyik furcsa dolog vele, hogy pl winfos nem is ismeri fel a SATA verérlőt, helyette valami ADMA?! vezérlőt ír, és tény, hogy a Samsung vinyóm 70MByte/sec sebességre képes, holott gyárilag 130 körül kéne ennek az értéknek lennie.
nos? -
Duke Pro
csendes tag
Sziasztok!
Bár szofveres jellegű a problémám, de a HDD okozza.
SATA Samsung vinyóm van a gépben, és rackban belerakva egy PATA Maxtor vinyót megdöglött a gép (kékhalál) a köv üzenettel Machine Exception Error. Aztán újraindulást követően nem tudtam a vinyórol olvasva, mindig ugyanezt kaptam. Azóta reinstall, egy ideig jó?! aztán úgy 1 óra múlva megint kékhalál.
Találkozott valaki ilyesmivel, esetleg valami gyógymód rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Micron 3500 2TB M.2 Gen4 nvme SSD 7000-7000MB/s
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest