- Steam Deck
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
válasz
dj_egonka #6417 üzenetére
Az, hogy fent van a retail, ennél jobb nem is lehetne. Gyors keresés után nem találtam megoldást én sem a wifi problémádra, elképzelhető, hogy nincs. Én is ezért cseréltem wifi adaptert anno.
3 megoldásod van:
- keresel tovább, hátha találsz valamit,
- maradsz windowson/linuxon
- kicseréled a wifi kártyát. -
-
válasz
dj_egonka #6412 üzenetére
10.5.5 alatt elvileg megy
atheros wifi can work:
1- delete a file extensions.mkext or something like that (system/library)
2.- reinstall io80211kext with kext helper (airport update)
3.- repair permissons
4.- restart
5.- open "kismac" and activate "airport extreme passive mode" and search a wifi networks, when u found one, close kismac and search it again with airport utility
6.- enjoy
-
Pret_1G
csendes tag
válasz
dj_egonka #6366 üzenetére
Ez a kép csak annyit mutat hogy mi az airport szoftver verziója, de interface(kártyát nem lát).
A kextet meg megynitni nem duplaklikk-el kell hanem már ha szerkeszteni szeretnéd (valami miatt) akkor jobb klikk és Show package Contents.
Én vennék egy olcsó kompatibilis hálókártyát és nem szendvednék vele. -
varsam
őstag
válasz
dj_egonka #6366 üzenetére
a kext fájlokat nem kell megnyitni, van 3 módszer: (csak az egyiket csináld, ugyaz az az eredménye mindnek)
1. Bemásolod a /Extra/Extensions mappába, ha nincs ilyen, létrehozod (lehet h rejtett jelenleg) Ezt azért ajánlom, mert ebbe a mappába csak az általad hozzáadott plusz kextek vannak és így nem keveredsz össze.2. Bemásolod a /System/Library/Extensions mappába.
3. Letöltöd a Kext Utility nevű programot, bemásolod az Applications mappádba, majd a kext fájlt egyszerűen csak ráhúzod a progira, az elindul, megadod a jelszavad és lefut.
Ha bármelyiket csinálod, utána restart és utána kell működnie ha megfelelő a kext.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Acer notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Linux kezdőknek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest