- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lócitrom #26820 üzenetére
Akkor csináld a ccc módszerrel. Én már feladtam hogy az OSX telepítő lelkivilágát megértsem multiboot környezetben. Nekem a Windows mellé nem akart települni sehogy, a jóég se tudja miért. Végül úgy engedett rányomni az installra hogy lecsökkentettem annak a hfs partíciónak a méretét amire szerettem volna telepíteni.
Mivel a már telepített rendszer elég mobilis, ezért utólag is bárhova mozgatható (usb-re, másik diskre), így adja magát a dolog hogy telepítsd fel egy tök üres bármilyen diskre (lehet usb is akrá), majd amikor már működik akkor onnét mozgasd be a multibootos sok partíciós lemezedre. Clover persze ettől még kelleni fog, de azt indíthatod a GRUB-ból, és így legalább a telepítővel való szívásokat kiveszed a képletből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest