Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz ko9 #7814 üzenetére

    Szvsz herélt szar lemezről akarod felrakni, Retail telepitő NINCS 10.8.0-s kernellel és EvOReboot-tal... Amúgy meg ACPI okozza nálad a KP-t.

    Köszi, hogy reagáltál a problémámra.

    Tehát összefoglalva, ez alapján kezdtem hozzá a telepítésnek, pontosan követve a lépéseket, egy 10.6.3 Retail disk-et használva, amit mind ISO mind pedig DMG verzióban letöltöttem és kiírtam.
    A gond nálam már ott kezdődik, hogy hiába nyomom az F5-öt soha semmilyen verziónál nem ismerte fel, hogy a meghajtóban telepítőlemez lenne. Ettől függetlenül az "enter után" elkezdődött a lemez beolvasása, de a telepítő képernyőig soha nem jutottam el, bármilyen paramétert is adtam meg az "enter" előtt, bár lehet hogy rosszul írtam be, és hatástalan volt. Konkrétan így nézett ki a beírásom: -cpus=1 busratio=33 PCIRootUID=1 (vagy még a -x is) -v

    Ezután próbáltam ki a "herélt" verziót, ami konkrétan a 10.6.6i Hazard féle verzió volt. Ezzel korrekten eljutottam a telepítés végéig, csak éppen "panic" miatt képtelen a rendszer elindulni.

    Igen sejtem, hogy az ACPI és a CPU nem tetszik a rendszernek, csak lövésem nincs hogyan tovább, mivel és milyen verzióval próbálkozzak, melyik bootloadert használjam (iBOOT és az AndyBoot között nálam eredményben nincs különbség)

    Ezek szerint túlságosan új lenne a konfigom?

Új hozzászólás Aktív témák