Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Nem tudják megoldani, oké értem, vagy nem akarják. A mai digitális világban ezt lenyilatkozni, hogy "nem tudják bővíteni a mostani régiót anélkül hogy instabillá válna az egész játék" hát, oké.
Tudtommal ez egy fórum, ami arról szól, hogy a tagok megosszák egymással az észrevételeiket, én is ezt tettem. De én kérek elnézést, hogy elkezdtem játszani egy szerveren, ami gyakorlatilag elérhetetlen 10 napja. Ja és ez nem panaszkodás ez tény. Ez az ő dolguk lenne, hogy megoldják, de lehet úgy vannak vele, hogy megvárják, hogy "lekopjon" a játékos állomány, és minden happy lesz.
Szerinted, ha mondjuk xy befizet egy gold pack-ra és folyamat problémákba ütközik ez így rendben van ugye? Ezt te sem gondolod komolyan.Hrigh_77 ott a pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Projektor topic
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Horgász topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs