Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Roland861010

veterán

Na kicsit olvasgatva itt a dolgokat meg teszteket pár dolog úgy, hogy még csak most kezdtem a játékot de már feltűnt.

Manapság minden MMO vagy ami kicsit is hasonlít rá egy marha nagy grind parti..
    14 évig WoWoztam mióta mythic + okat lehet menni (előtte catában meg pl. azért hogy a warrior ne vigye el a hunterem elől a bowot :D ) hetente imádkoztam, hogy reset után a megfelelő item essen ne pedig a 12.ik chest ami használhatatlan statokkal van megáldva .
    Vagy ott a Divison 2 amikor külön exel táblázat van matematikai egyenletekkel, hogy ki lehessen számolni melyik statbol mennyi az ideális és annak a farmolása heteket hónapokat vesz igénybe. Mert több tucat gyártó különböző itemjeiből kell össze kukázni azokat... vagy ott a destiny 2 megvettem most az új kiegészítőt sikerült végre 1551powert elérni de mire 1552 leszek legalább kell 2 hét mert minden itemnek annyinak kell lennie és ez egész így megy most 1560-ig majd a következő szezonnal 1570-ig.

Minden a rohadt kevés idejére megy rá az embereknek és ha ezt valaki nem tudja elfogadni akkor már vagy túl öreg vagy egyszerűen nem neki való ez a műfaj .

Én is család meg munka mellett játszom főleg de a WoW annyira haza vágott, hogy nem igazán találóm meg magam ezekben már. De még mindig próbálkozom és az a kevés 10-20ezer Ft-ot nem sajnálva nyugtázom, hogy köszönöm ebből ennyi elég volt egyenlőre.

Nem dohányzom nem iszok de ha úgy érzem, hogy bele fér pár gem vagy egy kiegészítő megveszem és ennyi.
    Szerintem kicsit lusták vagyunk már ezekre a dolgokra és nem bonyolult egyszerűen ha nincs valami a szánkba rágva nem is érdekel mert lusták vagyunk megtanulni vagy utána olvasni.

Új hozzászólás Aktív témák