Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HiMedia lejátszók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azurooandrew
tag
válasz
Chris Kiki #624 üzenetére
Ha ár-érték tekintetében az lenne a legjobb megoldás/választás akkor ez nem lenne akadály.
-
Azurooandrew
tag
válasz
Chris Kiki #622 üzenetére
Köszönöm a reakciót, a kérdést Chris Kiki
Egy olyan asztali készüléket vagy rendszert keresek a Hi-res zenék lejátszása, ahol front USB portos a DAC+integrált erősítő egység, vagy az egyik komponens egy DAC+integrált erősítő és egy van egy még egy lejátszó komponens USB portal/lejátszóval .
Azt gondolom, hogy ilyen volt anno a Yamahanál a MCR-N870 [link] és a Yamaha MCR-N670D [link] – amelyek ára igencsak magas volt, e mellett az látom a gyártó oldalán, hogy egy ideje már „Discontinued” státusz és ebből fakadóan nem is kaphatóak már.
Az látom, hogy 200 ezres kategória körül ilyen hifi vonalon egyszerűen nincs igazán termék USB portos Hi-res zene lejátszására.
100 körül több márkának van szerényebb micro egysége, de azok tényleg kisebb teljesítményűek és pl elég ritka, hogy kezeljék a DSD verziókat.
-
nutella1
őstag
válasz
Chris Kiki #617 üzenetére
Nem, nem karcos egyáltalán, sehol sem, de mindegy, már kihajítottam a lemezt. Megoldást nem találtam, egyéb fórumon sem, annyit meg nem ért, hogy a semmiért tartogassam.
-
nutella1
őstag
válasz
Chris Kiki #615 üzenetére
Köszi, fogalmam nincs mihez van köze, ezért kérdezem. Be sem olvassa a Bluray író (Asus SBC, 06D2X- U USB), felpörög és leáll, itt a bibi. 1988-as, gyári, single CD. Tehát nem beszélhetünk még másolásvédelemről szerintem.?
-
Marchello19
tag
válasz
Chris Kiki #611 üzenetére
Köszi szépen, végül az AIMP-et használtam, és most már jó.
Plusz, le tudtam vele bontani trackekre egy egyben felvett albumot is. -
nutella1
őstag
válasz
Chris Kiki #605 üzenetére
Nem , nem ezt a fajta manuális "megoldást" keresem. Hanem azt a software-t, ami képes saját magától működőképes cue fájlt generálni. Amiből aztán egyenként kimenthetem a trackeket. Ennyi lenne az egész történet. Hiába készít pl. az AIMP cue fájlt, semmire nem mész vele, nem tudod kimenteni annak segítségével egyenként a számokat.
-
nutella1
őstag
válasz
Chris Kiki #602 üzenetére
Nem megyek vele semmire, nem tudom mihez képest kellene szerkesztgetni.
-
nutella1
őstag
válasz
Chris Kiki #596 üzenetére
Pontosítok, adott egy mka fájl, amihez nincs cue fájlom. Azt már sikerült készíttetnem hozzá. Viszont, még így sem tudom hogyan kell megcsinálni, hogy külön, az albumról legyen meg minden dal, egyenként. Bármilyen beállítást használok, mindig csak egy fájlt hajlandó elkészíteni a converter, egyben, nekem pedig nem úgy kellene. De, hogy érthetőbb legyen, én azt szeretném, hogy a trackek egyenként meglegyenek. Ne az egész album egyben.
-
nutella1
őstag
válasz
Chris Kiki #596 üzenetére
Köszönöm, sikerült. S ha nincs cue fájlom, hogy tudok létrehozni egy adott albumhoz?
-
nutella1
őstag
válasz
Chris Kiki #592 üzenetére
3-4 különböző adatbázissal is szinkronizál, csak rá kell kattintani a CD ikonra.
-
nutella1
őstag
válasz
Chris Kiki #590 üzenetére
Amint használom, az EAC-ot én is jobbnak vélem, viszont azt hogyan tudom beállítani az EAC-nál, hogy grabbeléskor a gyári cd-ről ne csak Track 1-2-3 stb-t mutasson, hanem az album és a rajta lévő számok címét is? Egyesével be kell pötyögni? Ugye nem?
-
nutella1
őstag
válasz
Chris Kiki #588 üzenetére
Ez jobb mint a free audio converter? Az EAC-ban nem is látok Flac konvertálási lehetőséget, csak Wav-ot.
-
kokokka
addikt
válasz
Chris Kiki #584 üzenetére
Köszi, épp ma délelőtt találtam rá amegoldásra, így egész eddig ezzel foglalatoskodtam
A dbpoweramp tökéletesen tudja, pontosan ezt kerestem. Sőt, attól többet is így lehet, hogy hosszú hosszú évek után lecserélem az xrecode-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tippmix
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motoros topic
- Autós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest