Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
heihachi #334 üzenetére
Én kb a 3/4 vagyok a játéknak a pietát +5 re fejlesztettem, és egy másik varázsláshoz szükséges eszközt meg +10 re. Kisebb kő van millió nagy semmi, azt farmoltam, pedig mindent bejártam, és megcsináltam eddig. Ha terveznék ng+ akkor ok hogy a végére lesz a fegyver +10 de nem tervezek. Igy meg mehetek végig gyengébb fegyverrel. A deralium chunk nem érdekel a large kő viszont igen, mert most olyan a Pieta mint mikor megszereztem és semmi sebbzés sincs, azért a játék vége fele csak lenne rá szükség. Ha ezt tudom nyilván a varázslós genyót nem fejlesztem, de így szívás. De ez van végig viszem így, mert azt a large követ nekem sehol se dobta eddig. Pedig tényleg amit csak lehet megcsináltam, mind a két világban kb 70 óra van benne és első
végigjátszás
és 3/4 járok a játéknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Metal topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest