- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bronz hatásfokú Rosewill tápok 12V-2x6 csatolóval
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Aktív témák
-
Lord Mixxx
tag
Lop.com - a ie konyvtarban is hagy plugint, felrak dll-t is. Registryben minden lop-os cuccot torolve is a hibas oldalra valo navigalas utan az jon be hibauzenet helyet. Ad-aware,win doctor lefutattasa hozott egy kis valtozast de nem tobbet. Kb. eddig jutottam amikor rendszeresen fagyogatni kezdett a gepem. Mazlimra fat32-on futott win2k pro-m igy felbUtultam diskrol es dosbol toroltem a konyvtarait, ujra raktam, kiirtam cd-re a cuccokat aztan fdiskel lefixaltam a problemat.... Rohadt aljas dolognak tartom, hogy egyesek ilyeneket csinalnak.
Halozatos nav- norton antivirus corporate edition 7.6-al lehet halozaton scannelni. Nagyon jo (usernek silence install nem is tudjak, hogy felraktad a gepukre, automatikusan live update symante.com-rol amit aztan a user gepe magatol leszed es a user ki sem tudja kapcsolni, szoval komoly programrol van szo, vele lehet meg felrakni a AV-servert nt,netware serverekre, AV for gateway-t es az AV for exchange-t is.)
Aktív témák
- Otthoni időjárás-állomás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tesla topik
- Anime filmek és sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Revolut
- Opel topik
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest