Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• 7

addikt

válasz philoxenia #234 üzenetére

A Gmail spamszűrője lassan tanul. Javaslok egy szűrőt létrehozni rája a webfelületen, hogyaszondja:

Beállítások ==> Szűrők ==> Új szűrő létrehozása (azért ezt az útvonalat mondom, mert bár hosszabb, de itt minden szűrőt lát az ember)

Új szűrőnél pedig a Feladó pontnál meg kell adni azt a domaint, ahonnan a levelek érkeznek (ha jól rémlik, ez változhat annak függvényében, hogy a lapcsalád melyik portálját állítottuk be alapértelmezettnek), azaz például azt, hogy @prohardver.hu (igen, csak ennyi, az eleje nem kell -- leellenőrizhetjük a Próbakeresés gombbal, hogy ügyesek voltunk-e).

Következő lépés, majd bepipáljuk szépen, hogy Soha ne legyen Spam, továbbá érdemes a Szűrő alkalmazása az alábbi x beszélgetésre is opciót is megkínálni egy pipával, aztán lehet rábökni a Szűrő létrehozása feliratra.

-----

Kérek elnézést azoktól, akik szerint tulságosan részletesen írtam le, én is hülyét kapnék, ha valaki ilyen részletesen magyarázná (ráadásul én a "Tartalmazza a következő szavakat" mezőben szoktam turkálni, sokkal összetettebb filtereket lehet vele kreálni), de úgy gondoltam, hogy aki magától nem találja meg ezt a lehetőséget, annak lehet, hogy elkél a kézfogás a folyamat során :)

Aktív témák