Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hablatyka
csendes tag
Eddig minden Logitech termékemet velük kellett garin belül szervizeltetni. Vagy van rá mód, hogy más entitással intézzem ezt? Media marktba lett vásárolva 2 éve. Am nem lett rajta semmilyen sérülés és még 1 nap alatt mióta beüzemeltem nem tapasztaltam semmi gondot. A kis pint visszahajlitottam, uh reméljük ez mindent megjavit
Ha mégis beadja a derekát a jövőben, akkor tuti hogy valami belépő kategóriás használt/új Klipsch hangfalrendszerre meg erősítőre fogok befektetni. -
hablatyka
csendes tag
Közben mégis elküldtem elővigyázatosságból. Kedden, tegnap felvették tőlem és ma már küldték is vissza. Ma felhívtam őket telefonon, mivel az emailben nem volt semmi, hogy mit talaltak. Azt mondták, hogy külsérelmi nyomot találtak, ami okozhat ilyet és ezt nem cserélik garisan. A vezérlő egység egyik pinje el van gorbulve és az elvileg okozhat tapvesztest. Azt mondta a telefonba h próbáljam visszahajlitani...
Megnéztem a fotókat amiket csináltam a feladás előtt és tényleg el volt gorbulve egy pin, de szerintem azt max most a szetszereleskor gorbithettem el, mivel osszerakas óta most volt először szétszedve, úgyhogy tuti nem ez okozta, de legalább már gyenge lesz a pin amikor visszahajlitom. Nettó profit -
hablatyka
csendes tag
Holnap lesz pont két éve, hogy megvettem a második z906-omat (első megadta magát 8 év használat után). Ma tapasztaltam egy furcsaságot, ami miatt lehet, hogy beadnám szervízbe amíg még lehet.
Szóval az történt, hogy kikapcsoltam a hangfalrendszert, majd nem akart bekapcsolni se a vezérlőegységen a standby gomb megnyomására, se a távirányítóval. Miután áramtalanítottam és újra adtam rá áramot már be tudtam kapcsolni, de azért kicsit aggaszt a dolog.
Másik dolog ami még furcsa, hogy sokszor pattan a hang videók váltásakor.
Optikai kábellel van rákötve a tv-re a hangfalrendszer és passthroughra van állítva a tv.
Szerintetek megérné még szervízbe beküldeni? -
hablatyka
csendes tag
A hátsó hangszórókat szerintetek érdemes valamilyen módon "kiegyenesíteni" a polcon amire helyezem, hogy merőlegesen lőjje a hangot maga elé?
Nemrég vettem le a hátsókat a falról, ahol ugye merőlegesen néztek előre és mintha jobb lett volna úgy a térhatás. Most a kanapé mögött lévő polcon vannak (kb 30 centivel fül fölött) és kicsit felfelé lövik a hangot.
Próbáltam lejjebb rakni a fülmagasság alá kicsit, hogy majd akkor fellövi a fülem felé a hangot, de az se volt az igazi.
Mik a tapasztalataitok ilyen téren? Nektek hogy jött be legjobban? -
hablatyka
csendes tag
Sziasztok,
Van egy táphibás z906-om, ami kb egy éve megadta magát. A Logitech szervíz kb 2 hónapig írta nekem, hogy alkatrészre várnak és majd egy 20-asért kicserélik az alaplapot. Hát ezt meguntam és inkább vettem egy újat, ami szépen működik.
Viszont meguntam, hogy a régi hibás darab láb alatt van, úgyhogy szerintetek mennyit ér mindenestül? Megpróbálnám eladni alkatrésznek valakinek. Ugye van benne 6 jó hangfal, meg ha valaki benne van ezekben a dolgokban, akkor át tudja alakítani a mélynyomót, hogy működjön sima erősítővel is.
Lehet megérné külön külön hírdetnem a hangfalakat, mennyit érnek azok vajon?Vagy van esetleg kontaktotok, aki tudna segíteni a javításban? Visszakeresve a tapegysegszerviz.hu jött elő, de a srác azt mondta, hogy már nem foglalkozik ilyennel, mert gány az egész
A hibajelenség annyi, hogy nettó nem kapcsol be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Futás, futópályák
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Politika
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos fejegységek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest