Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok !
Csipogás:
Vegyél normális hangkártyát, mert az alaplapi egy nagy rakás szar ! Én is így jártam, de miután vettem hozzávaló kártyát kristálytiszta lett a hang, nem kicsivel és megszűnt a pattogó, cipogó hang a szatiknál...
Melyik a jobb:
Egyértelműen a Z-623 a jobb, mivel a Z-2300 csak szenved, konkrétan félhangerőtől ( a magasak recsegnek, torzít a mély és alig szelel a bass-reflex nyílás ), ellenben az új szett sokkal jobb, mind magasakban mind mélyben, hiába csak 7"-os a sub kónusza, sokkal durvább a Logi új cucca, Nekem ez a tapasztalatom, mivel nem keveset teszteltem a két 2.1-et...
Na és nem utolsó sorban az sem mind1 hogy van-e gari ami pl: 3 év vagy épp semmi, gondolom ezt mindenki érti...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest