Hirdetés
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik
- Apple asztali gépek
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- RAM topik
- Így építs kiegyensúlyozott gamer PC-t – CPU, GPU és FPS viszonya
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
Üdv!
Jó ideje - konkrétan 6 éve - nyúzom a Z623 elődjét, egy Z-2300-at. Zenehallgatás közben kisebb, néhol jobban hallható recsegésekre lettem figyelmes. Igaz régebben is találkoztam ilyennel, de akkor nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. Most viszont több alkalommal előfordult, persze mindig egy adott résznél, így gondoltam megpróbálkozok itt, hátha tud nekem valaki segíteni.
Pl. System of a Down - Lonely Day c. száma alatt is van egy ilyen rész, 1:40 - 2:00-ig vagy még mondhatnám a Papa Roach - Getting Away with Murder c. számát is, amelyben 1:40 - 1:55 között hallható recsegés. Arra lennék kíváncsi, hogy nálatok is előfordul-e, az adott dalban van vagy esetleg nálam van a hiba? Persze itt most nem a youtube minőségre gondolok. FLAC formátumban vannak meg a gépemen, AIMP3-al hallgatom őket, WASAPI segítségével, egyénileg beállított EQ-val egy Xonar Essence STX kártyával.Előre is köszönök minden segítő hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pl. System of a Down - Lonely Day c. száma alatt is van egy ilyen rész, 1:40 - 2:00-ig vagy még mondhatnám a Papa Roach - Getting Away with Murder c. számát is, amelyben 1:40 - 1:55 között hallható recsegés. Arra lennék kíváncsi, hogy nálatok is előfordul-e, az adott dalban van vagy esetleg nálam van a hiba? Persze itt most nem a youtube minőségre gondolok. FLAC formátumban vannak meg a gépemen, AIMP3-al hallgatom őket, WASAPI segítségével, egyénileg beállított EQ-val egy Xonar Essence STX kártyával.