Hirdetés
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
Én "csak" abból következtetnék rá, hogy 2 utasak a szatelitek. Olvastam itt HSZ-eket, hogy a Creative basszusa nem az igazi (hát Én ezt leszarom. . pontosabban gondoltam, hogy nem az igazi vmi benne, ha a 3330-as kerül cca. 20ezer pénzbe ;).
Nekem a Z4-ről az a HSZ volt érthető és logikus amelyikben (már nem emléxem pontosan, hogy melyik fórumon olvastam) írta vki, hogy z4-el az a probléma, hogy a szatelit dobozok valóban csak magas sugárzók így lesz egy bizonyos hangtartomány, amit szinte zéró szinten fog megszólaltatni a cuccos.
Talán most már értem, hogy mire is gondolt....
Én Creative-ot annyira nem írnám le, gondoljunk csak az Audigy és X-Fi kártyákra. Gondolom, hogy aki jó hangzást szeretne vmilyen Creative kártya van a gépében...
Miért, miből gondolod, hogy egy Creative I-Trigue-nak ne lenne jobb minősége mind egy z4-esnek. Nekem az a logikus, hogy mélynyomóval, közép és magas sugárzóval jobb minőséget kellene produkálnia mint egy z4-nek.
Én egyáltalán nem zárkózom el a 2.0-s hangrendszerektől sem!!!
Nem érdekel, hogy dübörögjön. Az sem érdekel, hogy 5.1 legyen és állandóan hiány érzetem legyen, ha nem játszom vagy nem 5.1-es filmet nézek. Azt szerintem felejtsük el, hogy DIVX-nél annyi előnye lesz, hogy fognak szólni a hátsó hangfalak is...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest