Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kranazoli

senior tag

válasz AMDFan #24 üzenetére

Én "csak" abból következtetnék rá, hogy 2 utasak a szatelitek. Olvastam itt HSZ-eket, hogy a Creative basszusa nem az igazi (hát Én ezt leszarom. . pontosabban gondoltam, hogy nem az igazi vmi benne, ha a 3330-as kerül cca. 20ezer pénzbe ;).

Nekem a Z4-ről az a HSZ volt érthető és logikus amelyikben (már nem emléxem pontosan, hogy melyik fórumon olvastam) írta vki, hogy z4-el az a probléma, hogy a szatelit dobozok valóban csak magas sugárzók így lesz egy bizonyos hangtartomány, amit szinte zéró szinten fog megszólaltatni a cuccos.

Talán most már értem, hogy mire is gondolt....

Én Creative-ot annyira nem írnám le, gondoljunk csak az Audigy és X-Fi kártyákra. Gondolom, hogy aki jó hangzást szeretne vmilyen Creative kártya van a gépében...

Miért, miből gondolod, hogy egy Creative I-Trigue-nak ne lenne jobb minősége mind egy z4-esnek. Nekem az a logikus, hogy mélynyomóval, közép és magas sugárzóval jobb minőséget kellene produkálnia mint egy z4-nek.
    :F

Én egyáltalán nem zárkózom el a 2.0-s hangrendszerektől sem!!!

Nem érdekel, hogy dübörögjön. Az sem érdekel, hogy 5.1 legyen és állandóan hiány érzetem legyen, ha nem játszom vagy nem 5.1-es filmet nézek. Azt szerintem felejtsük el, hogy DIVX-nél annyi előnye lesz, hogy fognak szólni a hátsó hangfalak is...

Új hozzászólás Aktív témák