Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kranazoli

senior tag

válasz AMDFan #23 üzenetére

Sikerült faszásan 2db topic-ba is szemetelnem ezzel a dologgal :(

Z-Cinema: Az ha jól emléxem cirka 50ezer pénz, de 40k fölött az biztos.
    :(

Engem kurvára nem az érdekel, hogy menő, dübörög, stb... Volt egy A4Tech-es (pontosabban még van is) 2.1-es "hangrendszerem" évekig. No, ez a Z4-eshez képest hulladék.

Aztán úgy döntöttem, hogy itt lenne az ideje lecserélni. De nem gondolkoztam és gondolkozom Hi-Fi hangzásban. Mi a ráknak, amikor tömörített mp3 fájlokat, vagy netrádión keresztül hallgatok zenéket. Néha megnézek egy sorozat részt ami szintén tömörített és néha játszom.

Egyszerűen csak jobbat szerettem volna a fenti célokra. Írtad, hogy melyik a fontosabb. Ez egy jó kérdés. Azért mert ez több dologtól is függ. Ha van vmi olyan game, amit várok(vártam) akkor 90%-ban játék. Ha ilyen nincs akkor maradnak a fentebb felsorolt tényezők.

Írtad, hogy Nekem kell eldönteni, hogy melyik számomra a fontosabb. Ami számomra fontos lenne(!) az a jó minőségű hangzás. Nem a hangerő. Ez lenne a legfontosabb.
    Utána jön a zene ill. film és játék az vegyesen.

Azt Én is tudom, hogy a mélynyomó pl. filmek alatt nem sok mindenre jó. Ugyanakkor nélküle a Z4-es filmnézés alatt nulla csak a magas sugárzókkal.

A mozizást nem úgy kell érteni, hogy DVD film hegyeket nézek. Lófaszt! Ha filmet nézek, akkor túlnyomó érszt XVID, DIVX. DVD ritkán.

A térhangzás, 5.1 és fölötte :) néha-néha egy-egy koncert DVD esetén jól jönne. De ez ritka mint a fehér holló...

Folyt. köv. másik HSZ-ben....
    :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák