Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
Sikerült faszásan 2db topic-ba is szemetelnem ezzel a dologgal

Z-Cinema: Az ha jól emléxem cirka 50ezer pénz, de 40k fölött az biztos.

Engem kurvára nem az érdekel, hogy menő, dübörög, stb... Volt egy A4Tech-es (pontosabban még van is) 2.1-es "hangrendszerem" évekig. No, ez a Z4-eshez képest hulladék.
Aztán úgy döntöttem, hogy itt lenne az ideje lecserélni. De nem gondolkoztam és gondolkozom Hi-Fi hangzásban. Mi a ráknak, amikor tömörített mp3 fájlokat, vagy netrádión keresztül hallgatok zenéket. Néha megnézek egy sorozat részt ami szintén tömörített és néha játszom.
Egyszerűen csak jobbat szerettem volna a fenti célokra. Írtad, hogy melyik a fontosabb. Ez egy jó kérdés. Azért mert ez több dologtól is függ. Ha van vmi olyan game, amit várok(vártam) akkor 90%-ban játék. Ha ilyen nincs akkor maradnak a fentebb felsorolt tényezők.
Írtad, hogy Nekem kell eldönteni, hogy melyik számomra a fontosabb. Ami számomra fontos lenne(!) az a jó minőségű hangzás. Nem a hangerő. Ez lenne a legfontosabb.
Utána jön a zene ill. film és játék az vegyesen.Azt Én is tudom, hogy a mélynyomó pl. filmek alatt nem sok mindenre jó. Ugyanakkor nélküle a Z4-es filmnézés alatt nulla csak a magas sugárzókkal.
A mozizást nem úgy kell érteni, hogy DVD film hegyeket nézek. Lófaszt! Ha filmet nézek, akkor túlnyomó érszt XVID, DIVX. DVD ritkán.
A térhangzás, 5.1 és fölötte
néha-néha egy-egy koncert DVD esetén jól jönne. De ez ritka mint a fehér holló...Folyt. köv. másik HSZ-ben....

Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Pánik a memóriapiacon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

néha-néha egy-egy koncert DVD esetén jól jönne. De ez ritka mint a fehér holló...