Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Turbolada II #6754 üzenetére
Miért te eddig közellenségnek tartottad magadat? Érdekes felfogás....
Én nem hinném, hogy közellenség lennék... Magam részéről senkit nem tartok közellenségnek, téged sem.... Attól, hogy elmondom a véleményemet és esetleg nincs egyetértés a másik féllel, ettől még nem fogom, ellenségemnek tekinteni a másikat. (Az, hogy magamban milyen képet alakítok ki az egyénről, az csak egy dolog, ráadásul az én dolgom!) Ehhez több kellene mint egy fórum hozzászólás....
Szóval honnan ez a felfogás? Mindösszesen csak azt nem értem, hogy kerültem szóba Zarbon hozzászólásában? Pláne úgy, hogy egyáltalán nem szóltam hozzá, sem jót sem pedig rosszat!
Valamint amilyen hangnemben szólnak hozzám, olyan hangnemben fogok válaszolni. De szerintem senkit nem bántok, nem bunkózok, elmondom a véleményemet és ennyi.....
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest