- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurike
tag
válasz
Henker2 #5495 üzenetére
Elvileg működnie kellene. Ezt a módszert még nem próbáltam ki, még nincs 2 hete, hogy Z-5500-am van.
. De mivel a rendszerben van Dolby Pro Logic II, így minden sztereó hangot felkever 5.1-be. Ráadásul ez nem aféle upmix, hanem a beszéd tényleg csak a centerből szól(nagyrészt), a surround hangszórókra pedig megpróbálja "kitalálni" az odaillőt (vokalisták, vagy akciófilmben bizonyos jeleneteknél). Néha tényleg olyan jól működik, hogy szinte fel se tűnik, hogy nem DD5.1-es a hang, csak ProLogic-kal kevert (pl sorozatoknál
rison Break). Van benne Stereo 2x mód, amely tényleg afféle upmix, vagyis a sztereó hangot kiküldi az első illetve hátsó kettő hangfalra, a center csendben marad. A mélynyomó minden esetben szól, ha adsz rá hangot. Én főként dvd-lejátszón használom koaxiális kábellel, illetve a laptop fülhallgató-kimenetén keresztül. Még a hangkártyám nem az igazi, egy sima Realtek ALC 861-es, de egyelőre nem gondolkodom bővitésen, mert elég drága egy usb hangkártya. Tapasztalatok alapján mondhatom (Genius SW5.1 Home Theatert cseréltem Z-5500-ra), hogy középső állásban (ezt a kijelzőn kis rombusszal jelöli) számomra tökéletesen megfelel a basszus mennyisége, főleg dvd filmeknél. Zenénél tényleg érdemes a minél nagyobb bitrátára törekedni, mert tényleg hallható a különbség, főleg olyan téren, hogy a ProLogic jobban tudja tenni a dolgát
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest