Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
Új hozzászólás Aktív témák
-
KonkiNorbi
csendes tag
Csőváz mindekinek!
Vettem én is egy Z-5300-as rendszert és amikor meghallottam az audigy 1-es hangkártyámon, azt mondtam, hogy kezdésnek nem túl rossz.
Elég tisztán szól, dinamikus a mély, stb.
Elhatároztam, hogy veszek hozzá egy Creative DDTS-100-as dekódert.
Ez is meg volt, így is kipróbáltam.
Eredmény: BÁMULATOSAN, HIHETETLENÜL PERFEKT
A dvd-k hangminősége páratlanul jó, igaz ''''''csak'''' DD 5.1-ben próbáltam ki, a Penge 2-vel. ALOMSZÉPEN SZÓL
A SLUSSZPOÉN mégcsak most jön.
Egye fene, gondoltam egyet-kettőt, vettem tegnap, pontosabban rendeltem egy Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum Pro hangkártyát.
Nos, ami az összerelés, drivertelepítés, stb után következett...
Eredmény: ÁMULATBA EJTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ.
Egészen addig nem hittem el, hogy rendszer ilyen szépen is tud szólni, amíg nem próbáltam ki, mind a 3 cuccossal együtt.
Beraktam, amit a CD-vel kaptam DVD-audiót, 24bites, 96khz-es mintavételezésű
(full 6 csatornás) minőségű zenéket.
El nem lehet mondani, olyan lágy és szép, bársonyos mintha megérintene, minden pillanatban az énekhang. Egyszerűen ezt akkor lehet igazán érezni, tényleg, ha hallod és átérzed.
A DVD következett, próbáltam megizzasztani a dekódert, de mindhiába.
Vette szépen az akadályokat, ahogy az elő van írva, a hangpozicionálás istenkirály.
Most a teszteléssel eddig juttottam, majd jönnek majd a zenék és játékok, például a Ned Foor Speed Underground, vagy a Call Of Duty és hasonló társai.
A szubjektív véleményem az, hogy ez a három párosítás ott van igazán a topon, DE ez csak az én véleményem.
Ja, de azért nem árt sajnos azt a sötét oldalát is mgvilágítani, hogy csak a dekóder 32 ruppó a ZS-ről nem is beszélve, de ha MOST igazán jó cuccosmuccospuccost rendszert akartok, akkor ez egy NEM ROSSZ párosítás.
Egyelőre mára csak ennyit szerettem volna megosztani Veletek, de mindenről beszámolok majd, akit érdekel.
HA valakinek hasonló tapasztalatai, hozzászólása, véleménye van erről, ezekről, az lécccccccci mondja el, írja le ..arjon betűt, mindegy csak ossza meg, mert kíváncsi vagyok a Véleményetekre.
KÖKI
Új hozzászólás Aktív témák
- Indul a ChatGPT Health
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Nitro ANV16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- TUF F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB DDR5 512GB NVMe gar
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest