Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbking
aktív tag
hi all!
PLEASE HELP!
Vettem egy ilyen hangfalrendszert nemrég és valami nem klappol... Általába power DVDt használok, de most az új windows mediat is kipróbáltam és így jöttem rá egy-két dologra...
Nah szal az a baj, hogy valahogy nem megy nekem ez az 5.1... Ha power DVDvel nézem, és minden 5.1re van állítva (mondjuk a power dvdbe 4 speakersbe állítottam), akkor minden szépen szól, csak nem 5.1be! Ami a front speakerbe szól, az szól hátul is, csak halkabban, szal maxra fel kell tekernem a sorroundot, ha azt akarom, h ott is tűrhetően szóljon, de akkor sem 5 sáv hanem csak 3. Ez mitől lehet?? Amikor meg nézem az új win playerrel és 5.1re állítom, akkor nagyon jó a hang és mutatja is, hogy ami kijön sáv, az ugyanúgy jön ki és frankó is minden, sokkal jobban szól, csak a beszédhang, meg sztem a hozzá tartozó hangok nagggyon halkak!
Mit cseszek el???
Winfosba 5.1re állítottam a hangfalakat, a mélynyomón is 5.1be van, audigy 2 ZSm van, de az nforce 4es lap hangkarijával is ugyanez van. Jah, még annyi, ha win med-ba pro logik-on van akkor minden ugyanolyan mint power DVDbe, azaz centereken ugyanaz jön mint a hozzájuk tartozó sorroundokon és lehet hallani a beszédhangot...
El nem tudom képzelni mekkora láma vagyok, plíz help valaki!
THX -
MIFtIli
aktív tag
Hi
Itt még lehet kapni nem is dárgán 40ért.. http://www.pixmania.com/hu/hu/36461/art/logitech/speakers-z-5300.html
Annyi kérdésem lenne h ebból a hangcuccból visszafog-e a live 5.1?gondolom
A következő meg h elég e ez a kártya: CREATIVE Sound Blaster Audigy SE 7.1 PCI?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Samycool
csendes tag
Nos, kedves fórumtagok én is a sors kegyeltje lehettem, ugyanis olyan 5.1 hez jutottam amiről eddig álmodni sem mertem. Nem nagyon láttam, hogy bárki közületek írt volna valamit az alábbi cuccró, ígyhát én most megteszem.: Creative Gigaworks proGamer THX!!
Nagy huza vona után ezt választottam, nem volt könnyű dönteni..Végül a tököm tele lett az egésszel, leültem a net elé, azt eldöntöttem, hogy azt veszem meg amelyikhez legkorábban hozzájuthatok...Így lett tehát ProGamer, nem pedig mondjuk z5500. Ezt kb. 1 óraán belül kihozták, ráadásul ''nem is volt olyan drága''. Szegény futár majd befosott mire fölszenvedte hozzánk az 5. re.(kb.23kg a doboz).
Szépen kicsomagoltam, majd nekiláttam összeszerelni..Kb. 10 perc múlva aszobámat ellepték a huzalok, zsinórok, dobozok, stb. szóval van tartalm annak a doboznak..Ami viszont meglepett az a hihhetetlen igényes csomagolás..Ilyet még tényleg életemben nem lláttam!! Maga cucc nagyon jó minőségű anyagokból készül, precízek az illesztések, jó a tapintás stb. Viszont zsinórból nagyon spóroltak.. Egy kisebb klotyót talán be lehet vele kötni, ám már egy kisebb szoba is gondot okozhat.. ! Hálistennek volt tartalék kábelem, így szépen megtoldozgattam egy kicsit. 10 perc alatt beköttem, pöccre indult semmi galiba nem volt, talán kicsit a szoftverben kellett állítgatni egy kicsit, ám az sem tartott tovább 2 percnél. Aztán szépen betoltam a Most Wantedot..és....azt a k****+++--- be hangulatszócskát még anyám is meghallotta...Iszonyat jól szól, van mély, magas közép, cseng-bong az egész. Ámulatba ejtő a térhangzása és a precizitása, torzításnak nyoma sincs, legfeljebb az ablaknak...Aztán még jött néhány film, Call of Duty 2, ezek mind azt igazolták, hogy igen csak szerencsém volt, hogy ezt tudták leghamarabb házhozszállítani. Szóval marhajó a hangja, még egy S.B live 7.1 el is. Még ígyis, hogy nincs thx- em nagyon fasza az egész cucc, mindenkinek csak ajánlani tudom.. Sok helyen igencsak borsos az ára, ám tessék csak megnézni a Lord.hu-n...Ott már nem annyira vészes..
-
Scorpion
tag
Hol lehet a Logitech Z-5300-as rendszert kipróbálni? Mert csak úgy nem szívesen venném meg. Meg mely boltban kapható?
-
deedee
őstag
sima színtelen szilikonnal.amilyennel pl az akváriumokat is ragasztják stb...Én is azt használom pl ha a fürdőszobában kellene valamit felerősíteni a csempére és nem akarok 1 lyuk miatt hiltiért rohangálni....Sőőt a ruhaszárogató a fürdőben a két szemközti falra is így van felerősítve és símán elbír négy kötélen kb 6-7 kiló vizes ruhát.....Szóval a pár dekás hangfal az semmi....
ja és akkor már ha van szilikonod,akkor a panelt sem kell kifurnod a hangfalnak.....Felragasztasz pl egy darab/pár centis:2*2*2-es /fakockát,abba belehajtasz egy facsavart és arra akasztod a hangfalat....Tök egyszerű.....Jobb és tisztább módszer mint a hilti...
[Szerkesztve] -
zabla
aktív tag
szerintetek hogy lehetne a középső hangfalat felvarázsolni a falra? sajnos se lyuk se semmi nincs rajta amivel rögzíteni lehetne

-
törölt tag
A határ úti Europarkban lévő Saturnban láttam tegnap egy Z-5300-ast, ki volt téve a polcra, azt nem tudom, bontatlan, dobozos volt-e nekik.
Ez a példány mondjuk frissen érkezhetett, kifogástalan állapotban találtam, nem barmolták szét.
Az ára 70k. Nem a fekete, hanem az ezedeti, ezüst szinű változatról van szó, ha valakinek ez még fontos lenne ezekben az inséges időkben.
-
Akheron
senior tag
Mintha az e-connecten láttam volna, bár most nem találtam a sulinetes termékek között...
Viszont például itt is lehet kapni sulinet keretében:
Bővebben: link -
törölt tag
válasz
Rover623
üzenetére
Honnan származik?! Rá van irva a dobozra!

Amúgy valóban messze nem adnak le annyit ezek a cuccok, talán a Z-5500 mélyládájáról irta valaki nagy hangfalguru itt a Ph!-n, hogy 60W felett már kopogtat, hogy neki ez sok...
Persze, ettől még piszok jól szól, tegnap mutattam be néhány emberkének, mit is tud egy ilyen, nagyon hamar el is kezdtek integetni, hogy halkitsak rajt. (Az üvöltésük már nem hallatszott...
) Ami pedig külön tetszett, hogy még ilyen elviselhetetlenül nagy hangerőn is tökéletesen, tisztán szólt. 
-
Rover623
félisten
válasz
STingraye
üzenetére
Oszt' mondjátok fiatalok, honnan is származik az a 300W?
Van benne perpeetum-mobile?
Merthogy 750mA-t fogyaszt az istenadta, az olyan 165-175W közötti BEMENŐ teljesítmény (attól függően, kinél éppen mennyi a 230V)...
Ugyebár abból kell világítani a kezelőpultnak, meg melegíteni a szobát a hűtőbordán keresztül...szóval legyen benne akármilyen végfok, abból akkor sem lesz 150W-nál több ''hang''...
-
Akheron
senior tag
És az MW550-nel mennyire vagy elégedett? Csak azért kérdezem, mert elkezdtem nézegetni a Creative hangrendszereket is, és láttam, hogy MW550 van sulinetesen is néhány helyen.
Bár az utóbbi néhány hét alatt már szinte rögeszmémmé vált a Logitech, úgyhogy szerintem belenyugodhatok, hogy ha nem találok Z-560-ast vagy Z-5300-ast, akkor úgyis az lesz a vége, hogy Z-5500-at veszek... pedig tudom, hogy túl drága számomra, és jórészt olyasmit kínál, amit úgysem használok ki
(nagyobb teljesítmény, dekóder, távirányító) -
deedee
őstag
kisebb szobában a túl nagy hangerő többet ront,mint javít a mozizás élményén,ugyanis/az én tapasztalatom szerint../nagy hangerőnél már összemosódnak a center,front,hátsó hanfalakból jövő hangok és ''hangmassza'' alakul ki...Nálam a mw 550 csak kb 70%-on szól,19 négyzetméteren...
-
STingraye
csendes tag
Elvileg [tudtommal] kisebb hangerőn kevésbé jön ki a különbség a két hangfal között, de javítson ki valaki, ha tévednék. nagyobb hangerőnél biztos van szignifikáns különbség, pl. az 5300 mondjuk a maximális 300 watton hallgatva már biztosan nem szól olyan szépen mint az 5500, aminek ugye 500 watt a max. értéke. Más kérdés, hogy én még a 300 watt közelébe sem jutottam, mert már félgázon is potyognak a cuccok az asztalomról, hogy a bárszekrény koncertjéről még ne is beszéljek
-
STingraye
csendes tag
Én múltkor a Gyűrűkúra3 spesöleksztendidedisön-jével teszteltem a kis 5300ast... Hát mit ne mondjak, egy darabig én is erősen fontolgattam a lecserélést egy 5500asra, de ez - nomeg a mindennapos használat - meggyőzött, hogy inkább másba fektetem rettenetes mennyiségű anyagi tőkémet
Ráadásul én általában viszonylag kis hangerőn hallgatom a cuccost, ahol kevésbé jönne ki a különbség, a szomszédok meg már így is eléggé útálnak
-
STingraye
csendes tag
Én múltkor a Gyűrűkúra3 spesöleksztendidedisön-jével teszteltem a kis 5300ast... Hát mit ne mondjak, egy darabig én is erősen fontolgattam a lecserélést egy 5500asra, de ez - nomeg a mindennapos használat - meggyőzött, hogy inkább másba fektetem rettenetes mennyiségű anyagi tőkémet
Ráadásul én általában viszonylag kis hangerőn hallgatom a cuccost, ahol kevésbé jönne ki a különbség, a szomszédok meg már így is eléggé útálnak
-
STingraye
csendes tag
-
Akheron
senior tag
uuuuuuuuuuuup
-
Akheron
senior tag
válasz
oettinger01
üzenetére
de az 5500-as távirányítós, van szép soundtouch vezérlője, megjegyzi az egyes audiojelforrásokhoz beállított hangzásmódokat és van benne dekóder is, plusz az a külön center és LFE csatorna is sokat számíthat

Szerintem megéri lecserélni
-
-
Akheron
senior tag
Átgondoltam, és szerintem jó lenne ez az 560, ha eladod, szólj mindenképp.

-
Akheron
senior tag
válasz
oettinger01
üzenetére
eh

''Igazat beszélsz
Én is ilyet hajtok és nem is 40-be került csupán csak 29990-ért jutottam hozzá! Szó szerint ajándék volt!''
Ezért gondoltam, hogy az én egyik hozzászólásomra válaszoltál (ráadásul az illető neve is A betűvel kezdődött
)
Egyékbént azóta észrevettem az aláírásod, de azt gondoltam, hogy lecserélted az 560-ast Z-5300-asra, csak még nem írtad át
Amúgy az 560-as sem ér kevesebbet, bár én 5.1-es rendszert keresek
Viszont egymásnak ellentmondó hozzászólásokat láttam a center szükségességével kapcsolatban, úgyhogy utánanézek alaposabban...
[Szerkesztve] -
Akheron
senior tag
Hogy csökkentsük a hiányzó pénzösszeget: ha elhoznád hozzám a z-5300-ast, az szintén megérne nekem néhány ezret

-
Akheron
senior tag
válasz
oettinger01
üzenetére
Persze. Én vevő vagyok mindenképp a Z-5300-ra...
ha nem jön össze, veszek majd valami drágább hangrendszert sulinetben.. bár Creative hangrendszerek közül is csak az olcsók sulinetesek, legalábbis pclandon csak azoknál van feltüntetve
Tényleg, Logitechek közül egyik sem sulinetes?
-
Akheron
senior tag
válasz
oettinger01
üzenetére
Boltban láttam már 85 körül is, azt hiszem e-connecten. Egyékbént itt a fórumon is árul valaki logitech cuccokat, épp néhány napja kérdeztem, hogy mennyiért tudna

79K
Bővebben: link -
oettinger01
őstag
-
Akheron
senior tag
válasz
oettinger01
üzenetére
Mennyi hiányzik a pénzből?

Szerk: nagyjából én is elköteleztem magam a logitech hangszórórendszer mellett
Elég sokat olvasgattam már többről is, ráadásul a felhasználói útmutatóját is én fordítottam néhánynak
z-680-ra emlékszem is még.. Persze ha végképp nem találok Z-5300-at, akkor kénytelen leszek valamiféle alternatíva után nézni.
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
válasz
üzenetére
háááááát ja....
De akkor is...Átkúrtak a nyereség miatt,ez nem túl szép üzletpolitika....
Amúgy a héten megint sikerült szabaddá tennem magam egyik délelőtt és megnéztem a Vas c. b-s kategóriás filmet.csak a hangzás miatt,mert az 5.1 állat benne nagyon...Nézd meg te is ,ha teheted...
már megint ez a tetves gprs!!!!!megszakadt küldés közben,aztán meg kétszer küldte.....Sirály...
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
válasz
üzenetére
háááááát ja....
De akkor is...Átkúrtak a nyereség miatt,ez nem túl szép üzletpolitika....
Amúgy a héten megint sikerült szabaddá tennem magam egyik délelőtt és megnéztem a Vas c. b-s kategóriás filmet.csak a hangzás miatt,mert az 5.1 állat benne nagyon...Nézd meg te is ,ha teheted...
-
deedee
őstag
válasz
üzenetére
hónapokkal ezelőtt égen-földön kerestem a z-5300-at ,de sehol nem volt már.ami kissé csúnya dolog volt:a pc land visszamondta a 39 k-s megrendelésemet,hogy már nem gyártják és nem kapható indokkal.aztán pár nappal később meg hírtelen lett náluk,igaz nem 39-ért,hanem 50-ért...Mocskok....Sz@rták nekem eladni.....
-
törölt tag
válasz
oettinger01
üzenetére
Igen, a különbség az, ami deedee mondott, plusz 8''-os helyett 10''-os a mélynyomó membránja, finomították a dekóder egységet, kicsit szebben is szól...
A Z-5500 topicban találsz egy kis kedvcsinálót!
-
deedee
őstag
válasz
oettinger01
üzenetére
újabb,szebb,talán egy ''kicsit'' hangosabb.....Nagyjából ennyi szerintem
-
törölt tag
válasz
oettinger01
üzenetére
A Z-5500-ön van analóg és digitális (coax + optikai) bemenet is! Simán össze tudod kötni a DVD-vel!
Az árát pedig megéri, nekem is ilyen van, gyönyörűen szól! -
oettinger01
őstag
Egyenlőre nem szándékozom, de fontolgatom, hogy megveszem a legnagyobb Logitech szettet (mert én elhatároztam, hogy ezentúl nem fogok mást venni) de ahhoz még nem kevés ZS-t kellene összehoznom, meg akkor ha jól tudom azt a DVD-vel is össze tudom hozni és egyben házimoziként is szerepelne vagy nem jól tudom!? Tudja ezt valaki

-
Akheron
senior tag
válasz
oettinger01
üzenetére
és nem akarod eladni 40-ért?

-
Akheron
senior tag
Én azt nem értem, hogy miért nincs helyette z-5300e...
-
himi007
csendes tag
Hello mindenkinek. Meg lehet azt oldani hogy mp3 és pl:avi-k közben szóljanak a hátsó hangfalak?

-
Nekem is ilyen hangfal cuccom van,csak ajánlani tudom olyan házibulit csaptam vele,h tyűűű.
Kiba ó hangfalszett,filmeknél a hangzás nagyon ütés,zenéknél mégjobbna.
A Vounter strike sourcban sokszor mentett már meg a hedsottól,5.1 rulz. -
kovilac
tag
Gondolom ti is észrevettétek hogy hiánycikk a Z-5300. De nem a gyártás leállítása miatt, hanem a Logitech Hángöri balfaszsága következtében(egyik nagykeres haver mondta). Úgyhogy aki ilyen hangfalat szeretne vásárolni(velem együtt) azt egy fákja társoságában várom a Logitech Hángöri épülete előtt

[Szerkesztve] -
Lizzard
aktív tag
Hi all!
Vki meg tudja nekem mondani, h. mekkora a súlya cakkumpakk dobozostól a Z-5300nak
Azért kérdezem, mert a cég, akinél lehet, h. van ilyen cucc, 30 kg-ig ingyenesen kiszállítja a cuccot az ország egész területén, afölött meg 4000+fáért...

-
deedee
őstag
a creative-ok köztudottan nagyot szólnak,hiába pici a watt szám és a dobook mérete.régen dtt 2200-am volt, 19 watt sub és 5*6 watt.panelba elég hangerőt adott.egyébként ne felejtsük el,hogy dd dekóder is van az 5500-ban.a cumó egyébként ebben az árkategóriában nagyon szépen szól.én is majdnem ilyet vettem ,csak aztán úgy alakult,hogy mégtöbb pénzt tudtam a hangra költeni és így lett megaworks.....Creative forever

-
Lizzard
aktív tag
Hát sztem meg a Creative 5500 40k körül nem vmi jó ár/teljesítmény arányú...
Technical Specifications
Power Rating:
48 Watts RMS
70 Watts System Power
Satellite Speakers: (Rated @ 10% THD @ 1kHz)
6 Watts RMS per speaker (x 4 speakers)
Subwoofer: (Rated @ 10% THD @ 1kHz)
18 Watts RMS
Overall Frequency Response:
45 Hz to 20kHz
Ezzel szemben a Z-5300-asnak 35Wosak a satellitjei és 100Wos a woofer...
Én azért még próbálkozok egy Logitech felhajtásával... -
Lizzard
aktív tag
Hi all!
Szeretnék én is egy Z-5300ast vagy Creative Inspire 5500ast venni mostanában, de mindenhol horribilis árakon láttam eddig pl a Z-5300ast (50-60000 HUF között, néhol 60k felett is volt)
Tudnátok nekem pár boltot mondani, ahol elfogadható áron vannak ezek a szettek?
(pl Z-5300 olyan 40-45 körül)
Előre is köszi! -
himi007
csendes tag
15m2-re elég a 22 Watts RMS subwoofer ?? Ha igen akkor megvan a nekem megfelelő hangfal (creative t5900)amihez veszek 1 audigy2-őt és benne vagyok 40e-ben és kész. vélemény?

-
deedee
őstag
amúgy meg 55 k-ért nem venném meg az 5300-at.kicsit kipótólva a lét, már megaworks is beszerezhető és az egy ''picivel'' jobb,mint az 5300-as.....
-
deedee
őstag
40 ért már kapsz creative inspire 5500-at,beépített dolby digital dekóderrel.szépen és 15 m2-en még bőven hangosan szól.ha nem kell dekóder,akkor 27-30 körül a fadobozos genius anyerő.bár szerintem azért vegyél legalább egy sound blaster live 5.1-et.ha van léd,akkor meg audigy ls-t minimum.
-
himi007
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék én is valami kis hangzás már a szobámba ezért gondolkozom a z-5300-ban. Nemrég olvastam hogy már nem gyártják és hogy már nem igazán lehet kapni. Ez igaz??? 6csatornás ac97 integrált hangkártyám van és ahhoz szeretneék 30-max40e-ért hangfalakat 15m2-es szobámba! Valami fadobozos geniust mondták hogy jó de a színe....! Valami javaslat?

-
bubu001
csendes tag
Nekik sincs, kénytelen leszek gyűjteni az 5500-asra!

Ui.: Kellemes ünnepeket -
bubu001
csendes tag
Senki nem tud eladó új példányról???????
-
STingraye
csendes tag
Balika jól mondta, a Z-5300-hoz nincsenek sem tiplik, sem aranyozott csatlakozók, ettől persze még jó kis cucc ez
Igazából a baromi nagy dobozban csak a hangfalak vannak, illetve egy távvezérlő és a nem túl vaskos kezelési útmutató, slusz.
Topikhangfal istenítés vol. 2745: a karácsony alkalmával szert tetten egy új íróasztalra, ami kb. kétszer akkora, mint az előző. Ennek következtében egy kicsit átvariáltam a hangfalakat is rajta, távolabb vannak egymástól a szatelitek, a mély pedig bekerült alá, amiről azt ell tudni, hogy szinte teljesen zárt tér, mindössze egy oldalról nyitott, persze azért van neki megfelelő tér a szellőzésre. Az átvariálás eredménye: a térhatás sokkal jobb lett [persze ez az én láma elrendezésemnek is köszönhető volt, bár én azzal is elégedett voltam
], a basszus pedig kb. másfélszer olyan intenzív, mint az eddigi, pedig arra sem volt semmiféle panaszom
. Szóval még mindig csak ajánlani tudom a szettet
-
bubu001
csendes tag
Megkérdeztem, 1 db van, az is kiállított példány, fél éve ott van a polcon és hallgatták is, ráadásul nincs garija és doboza sem. A vászon meg ki van rajta kopva egy helyen. Ilyen feltételek mellett ennyiért nem éri meg.
Ennyit a MM-ról! -
Rover623
félisten
Pólus Centerben levő MM-ben még mindig van 1-2 db 5300-as.
54.900 az ára bruttóban...Siessen akinek kell... -
törölt tag
Nekem Z-5500-as van, ahhoz adtak egy sima (nem aranyozott végű) kábelt az analóg átkötéshez, ennyi. Se coax, se optikai kábel, semmi. Tiplik dettó, szintén neked kell beszerezni őket. Az 5300-asnál is hasonló lehet a helyzet. De szerintem kérd el az illetőtől a cucc kézikönyvét, abban benn lesz, mi jár alapból a szetthez!

Ha normál körülmények között használják, nem szabad romlani a hangjának. Én a helyedben azért rákérdeznék, hogy szól full hangerőn, vagy kérném a jelenlegi tulajt, küldje meg pöttyet, hadd halljuk, mit tud!
A kapott válaszból/reakcióból lehet következteni, milyen beállítások mellett használja...
(Szemét módszer, de kifizetődő lehet.) -
bubu001
csendes tag
Elég sürgős lenne, még ma vissza kéne szólnom. Köszi
-
bubu001
csendes tag
Hali!
Valaki, akinek van 5300-as hangfala, le tudná írni, mit adnak hozzá gyárilag (milyen kábeleket, falra tiplik, stb...), ugyanis vennék egyet használtan, de nem akarom,h átverjenek. A gyári kábelek aranyozott végűek? Illetve nem értek hozzá, de lehetséges az, hogy nem recseg, vagy ilyesmi, de a használat miatt romlik a hangminősége?
Előre is köszi és Kellemes Ünnepeket -
bubu001
csendes tag
Nincs senkinek eladó Z-5300 as hangfala???
-
deedee
őstag
50-ért már elgondolkodnék a vásárlásán,ugyanis 65-ért már creative megaworks 550-et lehet venni és az még a z-680-at is lehagyja egy picit a minőségben....hát még az 5300-at...
-
OddMan
őstag
Én is még anno a MediaMarkt-ba vettem, de szerintem ők a legdrágábbak.
Máshol megkaptam volna 50000Huf alatt, náluk meg 55000 Huf volt, csak mivel ajándék kártyám volt muszáj volt ott megvenni.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Hi!
Sokan irták, hogy nehéz hozzájutni a cucchoz, ám én hétfőn láttam egy példányt a Határ úton, az Europarkban lévő Media Matkt-ban!
50k volt az ára. -
PLacc
senior tag
Köszi, végül megvettem a Stop Shop-ban (MM), most még rontja az összképet, hogy a jobb surroundot vissza kell vinnem, mert recseg...

De így 2.1-ben is valami fantasztikusan szóóóól! Ki kell találnom a konvektornak vmi zajcsillapítást, mert berezonál már ''2 LED-nél is''...
Köszi a tanácsokat!
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
körülnéztem az ebay.de-n.hát nagyon alacsony árak vannak......Ezentúl mindent ott veszek majd...

-
PLacc
senior tag
-
Sean John
csendes tag
És még van neki 13db z-5300as szett!!!!!!!!!
Bárkinek, akit érdekel:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=12015&item=5144910489&rd=1&ssPageName=WDVW
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azóta is árulom, de mindhiába; pedig az újabb szériák sem tudnak többet, ahogy látom, csak a dizájnjuk más, és távirányítósak... jó drágán. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Szemét módszer, de kifizetődő lehet.)