Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kis zöld izé

senior tag

válasz Zsolt19 #67 üzenetére

Én nekem nincs, de volt X-540-es szettem, viszont van hasonlóképpen egy 5500-as cuccom, csak nem a padláson. :DDD Viszont volt már Logitech szettből egy pár darab. :DDD Többek közt:
    Pontosan ebben a sorrendben: Z-640, X-620, X-230, X-540, X-530, Z-5500 (jelenleg is ez van és valószínüleg marad is). Egyikre sem mondhatnám hogy a maga kategóriájában ne remekelt volna legalábbis nálam. Persze nem ilyen olcsó 3000ft-os 5.1-es hangkártyával. Egy ilyen olcsó hangkeltő kütyüvel nekem is elég undorítóan szólt az 5500-as szettem is.
    Én az 5500-as szettemet Optikai bemeneten keresztül használom X-FI-vel a PC-n valamint Coaxon az asztali DVD-vel. Én nem tapasztaltam olyasmit hogy halkan szólnának a hátsók. ;] Elég dinamikusan szól ;) Hidd el nekem! :K Szóval nálad vmi más lehetett illetve lehet a probléma. Na most a az 5500-asom rá van csatlakoztatva egy sztereó TV-re is, egy RCA-->3,5 jack átalkító kábel segítségével,a Logi dekóderén átkapcsolok Dolby Pro Logic II. Movie módra
    és pl. az HBO-n sugárzott filmeknél bizony számos filmet Dolby Surround-ban sugároznak, még egy RTL KLUB is simán jól küldi a jelet. Szóval a Dolby jel felvételével és leadásával nekem sincs problámám. A Dolby DTS-el szintén nincsen problémám. :)) De biztos vagyok benne hogy minden készülék ami tartalmaz egy Dolby Digital,DTS, Pro Logic II-es dekódert az jobb mint ez a kábelalakítgatós történet. :DDD Amit te hallasz az már csak érzéki csalódás mint pl.a falról visszaverődő hangok de abban biztos lehetsz hogy az nem Dolby :DDD Amit te mondasz az a sztereó esetleg talán Quadro (dupla) 2x2 csatorna sztereó. Az S-750-es szett nagyon jó készülék még a Loginál is jobb <--> (relatív) bár 7.1-es más gyártási technológia szóval más kategória.Ez persze nem feltétlenül jelenti hogy jobb mint az 5500-as. Ugyanakkor drágább is viszont negyed annyira sem lehet kihasználni. Nagyon PC-re van korlátozva és hát ugye azért az sem mindegy. Szóval ha összességében vesszük a dolgot akkor az S-750-es szett nem éri meg az árát. Még 1x kihangsúlyoznám hogy nem azért mert rosszul szól. De ha érdekel a téma akkor látogass el az S-750-es topicba. Én is hallottam már 5500-as szettet 12nm-en és igencsak szépen szólt a megfelelő beállítások és a körülményekre optimalizált hangerővel.Ami egy 12nm-es helyiségben optimális beállítások mellett negyed hangerő, de akkor dinamikus! A Magnat meg a HIGH-TECH HI-FI cuccok,az megint más kategóriába tartoznak.Hát ennyi lenne az én szerény személyes tapasztalatom illetve véleményem.1ként árához mérve sem kellene az 540-es mert az X-620-as csak 2 max 3000ft-al drágább nála és szebben valamint dinamikusabban szól,mellesleg 6.1.Pedig nem az FDD2-es technológiával készült.Persze egy X-FI nem árt neki :DDD Na mindegy szóval a lényeg az, hogy inkább 3000ft-al többet fizetek és megveszem az X-620-as szettet mint az X-540-es kütyüt. Ezektől a kis apró momentumoktól eltekintve,valóban nem rossz a kis 540-es.A rendőrségről illetve a szomszédokról pedig csak annyit hogy ha az embernek a birtokában van egy olyan hangszerkezet ami zavarhatja a mások nyugalmát azzal meg kell tanulni úgy zenét hallgatni, hogy dinamikusan szóljon de mégse zavarjon senkit sem annyira, hogy kopogtassanak vagy éppen csengessenek a fakabátok :DDD az ajtón. Amit mellesleg meg sem hallasz. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák