Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kismazsi
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem ezzel a hangcuccal kapcsba.
Több mint 1 éve megvan,de még sose próbáltam ki a headphone kimenetet...de ahogy rádugok akármit hihetetlen halkan szól.
Ez csak nekem van vagy nálatok is ez van?
Ha igen akkor mi erre a "gyógymód"? -
törölt tag
válasz
pityeszka #196 üzenetére
Ennek mindkét vége csúcsos (apa), nem apa-anya féle.
RCA hosszabbító apa-anya -
pityeszka
őstag
hello
valaki tud segíteni abban, hogy hol a bánatba lehet vásárolni egyszálas rca hosszabbítót a hangfalakhoz?jó lenne legalább 2,5-3 méter!
-
FoFo10
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy Acer extensa laptopom van integrált hangkarival. Érdemes megvennem az x540est?
-
creedszl
senior tag
valaki találkozott már olyannal hogy a front és surround szórók rácsa a magas hangoknál nagy hangerőnél berezonál?mert nekem vékony ciripelő hangot adnak,de ha ráteszem az ujjam abbamarad...valami ötlet hogy lehetne kiküszöbölni?
-
-
Köfi
csendes tag
-
blackvinyl
tag
Nekem van egy ilyen eladó
Alighasznált, a mélynyomó vadi új, bontatlan, doboza nincs meg sajna, két év garit tudok adni rá, akit érdekel privi
Képek -
narii
tag
Sziasztok !
Valaki tudna ajánlani valami olcsó helyet ahol olyan 20ba van ?
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Logitech X-540 rendszert. Olvastam sok véleményt, hogy az 530-as mélye erősebb viszont az ismert típus hibái miatt inkább kihagyom. Gondoltam meghallgatom élőben, de a Budapesti bevásárló központokban vagy be sincs kötve vagy nem szól minden része. Ha valakinél meg tudnám hallgatni, hogy mit tud az nagyon sokat segítene.
Üdv.: CyberBob. -
zozu
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudakolni,hogy mi a különbség a Logitech X-540 OEM BOX és a sima X-540-es között, eltekintve 4-5-6 K árkülönbségtől.
A válaszokat előre is köszi. -
Illye
tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
Szeretnék vásárolni egy Logitech X-540-es hangfalszettet, azonban a TV-állványom (LCD TV-t használok monitorként) DVD/Video tartó részébe szeretném elhelyezni a Center hangfalat. Ez a "rés" sajnos csak 12 cm magas, ezért csak ekkora hangfalat tudok bele elhelyezni. A kérdéseim a következők:
- Milyen magas a X-540 center hangszórója fektetve, talppal?
- A talpat le lehet venni? Ha igen, akkor stabilan áll ? Talp nélkül milyen magas?
- Ahogy látom a logi honlapján, a talppal lehet rögzíteni a monitorhoz is. Így milyen szélesre lehet nyitni a tartót ?A válaszokért előre is nagyon hálás vagyok!
-
kmisi99
addikt
Azért módosítom a véleményem rohadt jó a cucc csak kell progi ami felhangosítja
Szerencsére sikerült nekem hangosítani és elnézet kérek a logitechtől hogy leszóltam
-
kmisi99
addikt
Nekem meg negatív véleményem van a térhangzás egyenlő a 0 val mivel a hátsó hangszórókból szinte szar se hallatszik csak ha a fülembe nyomom ezt a szutykot
-
S. Szabi
őstag
Igen, rá
Ezen a képen látszik, a sorban az első átalakítóval: Ipon teszt kép
Egyébként így pár hét aktív használat után kijelenthetem: nagyon jó cucc, nagyon jól szól! (Főleg, ha Sony Ericsson Walkman telefonról hallgatod a MegaBass equaleazerrel
)
-
Tibi96
csendes tag
Helló
Fogok venni egy Logitech X-540-et.(Már látam egyet 22.000FT-ért)
Azt szeretném kérdezni, hogy rá lehet e kötni a DVD-lejátszóra ? -
Törzsúr
senior tag
Sziasztok,
ilyen hangfalam van. Olyat tapasztalt-e már valaki ,hogy recsegő hangot hall ha pl. Win M.P-el hallgat zenét, de lehet az youtubeon is, a lényeg hogy recseg!
A cuccot X-Fi Xtreme Gamerrel hajtom Win7 64bit alatt.
Hallottam olyat ,hogy az X-Fi driverek win7 alá elég rosszak. Játék alatt pl. Crysis van ,hogy csak a magyar szinkront hallom de azt tök tisztán, és a lövöldözést meg ilyen nagyon halkan, Cod-MF2-ben meg elmegy a hang, meg sípol!
Szerk.: Meg van amikor zenét hallgatok, és elhalkul aztán visszaáll arra a hangszintre ahol eredetileg hallgattam aztán megint halkabb...
Szerintetek mi a ludas? A Logi az X-Fi vagy a Win7!!??
Előre is köszi! -
kmisi99
addikt
Nektek ha matrixba rakjátok tökéletesen ugyan úgy szólnak a hátsók mint az elsők mert nekem nem lehet hogy az alaplapi hangkari? És egy asus xonar d1 mennyit dob a hangzáson?
-
S. Szabi
őstag
válasz
S. Szabi #169 üzenetére
Hát nem volt túl jó ötlet a hátsó/első hangfalat felcserélni, visszaolvastam itt a topikban, és ki is próbáltam, tényleg halkabbak valamivel a hátsók, maguk a hangfalak, úgyhogy át kell variálnom az elrendezést, vagy kell vennem hosszabítót.
Bocs az egymás utáni három hozzászólásért, (lehet lesz negyedik is
)
Így már mindjárt jobban szól, a driverből matrix jobbot is visszavonom
-
S. Szabi
őstag
válasz
S. Szabi #168 üzenetére
Na, meg érkezett, összeraktam, most állítgatom, eddig igen jó, de egy hangkártya azért tényleg kéne
Viszont a hangkártyadriverből, "virtuálisan csinált Matrix" jooban szól.
Nálam az elrendezésnél az volt a gond, hogy túl rövidek az első hangszórók kábelei, így a monitor jobb oldalára került a két rövid, balra pedig a két hosszú kábeles, természetesen elhelyezésnek megfelelően bekötve, a monitorhoz közelebbiek az elsők
A madzagok eligazításával még biztosan el leszek egy darabig
-
S. Szabi
őstag
Na, ma megrendeltem én is magamnak ezt a kis cuccot (szállítással együtt 25e), valamikor jövőhéten remélem megjön
Már alig várom
Viszont sajnos hangkártyát egyelőre nem tudok venni mellé, de majd valamikor lesz az is
-
szanci
csendes tag
válasz
dudika10 #166 üzenetére
Köszönöm a gyors választ..
Pontosan, attol is félek hogy pl. valaki belenyomta az ujját a membránokba stb..
Mondjuk itthon csak megtudom majd állapitani hogy mi a "rossz" (vagy nem)...legalább azt, hogy szól-e mindegyik hangszoró.. mert ugye magát a belsejét csak nem piszkálta senki
Számla nélkül meg meg se venném..az alapKöszi mégegyszer a válaszod, megyek holnap és megveszem! (ha baj lenne vele vagy egyéb kérdésem adódik, jövök)
-
dudika10
veterán
Ha kapsz hozzá számlát akkor megveheted nyugodtan.
A logitechnél úgy működik a garancia, hogy felhívod őket, elintézitek a papírmunkát (számla scannelés, hiba bediktálás, stb) és következő nap feladják a raktárból az új hangszóród (ha nincs már az, akkor meg lehet velük egyezni, hogy mit küldjenek ugyan abban a kategóriában) és pár nap alatt megkapod.Szerk.: ha tesztelték csak akkor azzal nem valószínű egyébként, hogy károsították volna, az, hogy ki volt rakva a polcra az kevésbé biztató, mert ott akármi történhetett vele, de ha bármi baja lenne a logi készséggel ki fogja neked cserélni.
-
szanci
csendes tag
Sziasztok!
Most szándékozom én is beruházni egy X-540-esre. Lakohelyemen egy bevásárloközpontban 15.000Ft-ért adnának egyet (utolsó darab mert ez amolyan mintadarab -polcos- a vásárlóknak mutogatni.. kicsit poros kb.4honapos).. de az eladó szerint valami "teszterek" csekkolgatták hangzásilag ..ez vaj mit jelenthet, mennyire "károsithatták" meg ha megkárositották a cuccot?
Az eladó azt mondta van 3 nap az otthon kiprobálásra és ha nem jó visszavihetem.. meg a gyári garancia az ugye teljeskörű és természetesen él.
Summa summárum.. megvegyem vagy ne vegyem? -
Farkas82
tag
Én is egy x540-es vásárlásán gondolkodok, csak van amiben bizonytalan vagyok. Jelenleg egy x230-asom van, és arra lennék kíváncsi hogy vajon sztereo zenében hogy teljesít hozzá képest? Nagyobbrészt zenét hallgatok, de azért filmek alatt jól jönne az 5.1, csak nem szeretnék pofára esni ha esetleg zenében meg gyengébb. (egyébbként az x230 hangzásával nagyon elégedett vagyok, csak ugye az nem 5.1)
-
kmisi99
addikt
Basszus tesztet csináltam vele kb fél perces volt de elég égett vagy inkáb ilyen furcsa szag jött ki belőle
-
T54B4
csendes tag
Nemrég kaptam meg az X-540 hangrendszeremet, és...... egyszerűen ÜBERÁLLATZSÍRCUCCC!!!
Valami eszméletlen jól szól! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Eddig egy 2x100 W-os hi-fi-m volt, de meg sem közelíti ezt! Ez összesen 140W-ot bír (RMS 40W), de ezerszer jobb. Amúgy sem mindig a wattok számítanak. Ha minőségi hangszórók vannak benne, akkor bőven fölülmúlja. Ez minőségi. Nem véletlen, hogy vannak sokkal olcsóbb 5.1-es hangrendszerek, amik több wattot bírnak (akár nagy márkákban is), de mégis mindenki ezt ajánlja.
Egyetlen hátránya, hogy kicsit rövidek a kábelek, de csak a hátsót kellett pl nekem 1 méterrel megtoldani. Én falra szerelve használom, és tökéletes a hangzás.
A filmek jól szólnak. Foobar200-ben kiküldtem 4.1 (4+sub) csatornára a zenét, ezerszer jobb. Centert ilyenkor nem érdemes bekapcsolni, mert elvész a sztereó hangzás. Játék alatt pedig...hűűűűű. Mikor valaki motoszkál mögötted hallod, ahogy elsuhan, meg minden kis rezdülést a megfelelő irányból. Egyszerűen lenyűgöző számomra.
Én teljesen meg vagyok vele elégedve. Ja meg, hogy a sub hangszórója a földbe fele döngöli a basszust az külön zseniális találmány. Sokkal intenzívebb a hangzás.
Köszi, hogy elolvastad -
kellaci
csendes tag
Köszönöm a választ!Amúgy nagy különbség van hangzás terén?
-
kellaci
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy ti melyik hangfalat ajánljátok a Logitech x-540 vagy a Genius sw-hf 5005-öt?
-
kmisi99
addikt
Beraktam az asztala alá most a mélynyomót. Közvetlen a radiátornál van. Árttha akkora hő neki? az oldalával van oda fordítva és kb 1-2 cm re van tőle
-
aimettirlz
tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #152 üzenetére
sztem is mindenképpen 20 alatt van a reális ára...
-
kmisi99
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #152 üzenetére
Hát nem tudom én 17 000 ér vettem szerintem nézz szét kicsit mert sokhelyen van 17-18 ér is de a 22 sem rossz érte
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Halihó!
Ilyen rendszert tervezek venni, kérdezném hogy megéri-e, nálunk 22 ér van 1 év garival.
A creative az olcsóbb, de ha ez jobb hát akkor lenne ez. -
atom87
aktív tag
Üdv!!
Nektek a hátsó sugárzók is ugyan olyan hangerőn szólnak mint az elsők?? Mert nálam nem... Hátsók halkabbak, nem tudom miért, mikor maxon vannak a hangerő szabályzóban a csúszkák. Integrált hangcucc, realtekes, giga lapon.
Tudtok vmit ajánlani? -
kmisi99
addikt
Az úgy jó ha a mélynyomót az asztal alá teszem? Mert csak úgy tudnám kivitelezni hogy ez egyik oldala az asztal oldalánál a hátulja szinte teljesen a falánál viszont a többi oldalán bőven lenne hely. Ja és csak mátrixban elég rossz a hátsók hangja amúgy normál 5.1 es hangzásnál tökéletes. Talán szoftver hiba?
-
gabipaci
őstag
Sziasztok. Mi lehet a gond, akkor, ha teljesen halk a basszus.
cserélgettem már összevissza a csatlakozókat, de semmi.
Alaplapi hangkártyám van, semmi extra.
5.1 a hang, de a pont egy hiányzik.
Ötlet? -
Bib
őstag
Basszus tekintetében a mélynyomó elhelyezése nagyon sokat számít.
Én kipróbáltam az asztal alatt is de ott nem tetszett.Ezután az asztal mellé a földre tettem ,ami egyúttal sarok is.Na így már meglehetősen jó.
A hátsók "gyengesége" nálad szoftveres dolog lehet,amit lehet orvosolni. -
kmisi99
addikt
Na megvettem nagyon jó de többet vártam basszust kevésnek találom haverom geniusán hatalmas basszus volt lehet valahogy állítani még jobban? meg a hátsók nagyon halkak.
-
kmisi99
addikt
Én ma rendeltem meg holnap jön én is 17 000 ér rendeltem. Már alig várom csak a rendőrség miatt aggódok nehogy kihívják csendháborítás miatt meg a hallásom miatt is aggódok mert ha meg lesz itt össze dől a ház úgy fogom használni.
-
atom87
aktív tag
Üdv!
Én [itt] rendeltem tegnap, az előbb jött meg. Jól szól, eddig tetszik. Ami furcsa, hogy a középső és mély csatorna hangerejét nem tudom külön-külön szabályozni. Nem mértem miért. Ez normális??
Kábelek jó helyen, megnéztem kétszer. Talán vmi beállítás lehet. -
kmisi99
addikt
Na jól megszívtam hétfőn reggel rendelem délután értesítenek hogy nincs
Na akkor nézek máshol találok egy jó helyet itt egy ezressel drágább de ekkor már ilyen hajnal kettő volt ezért úgy döntettem hogy reggel rendelem meg. Örülök is nagy boldogan kelek fel reggel és látom hogy 10 000 ft al drágábbna akkor délután nézek megint máshol és már szinte alig van hely ahol kapni de ha kapni is már sokkal drágább.
Ez ám a szívás most akció reményében várok 1 hetet ha nem lesz akkor mást veszek pedig ez lenne a leg jobb -
kmisi99
addikt
Szerdán már én is boldog tulajdonosa leszek.
De lenne egy kérdésem ugye van a center ami a monitorra rakható. És tudtommal a hangszórókban egy bazi nagy mágnes van nem rontja el az úgy az lcd monitort ha rárakom? -
Bib
őstag
Csatlakoztam a klubba. Hát mit mondjak,ennyire jóra azért nem számítottam.Bátran ajánlom mindenkinek.
-
kmisi99
addikt
válasz
LiteCross91 #134 üzenetére
Akkor ha tényleg ekkora kábel akkor éppen elég lesz. Köszönöm a segítséged de ha nem benézek pár informatika boltba van itt vagy 4 is XD
-
LiteCross91
aktív tag
Hol laksz, hogy nem tudsz ilyen hosszabítót beszerezni. Akárhova bemész egy elektrotechnikai szaküzletbe biztos, hogy kapsz. Ez nem egy repülő varázsszőnyeg, hogy ne lehessen kapni
. Sztem ezek valósak:
Included speaker cable length 1.6 m (első)
Included cable length center speaker 2.2 m (középső)
Included cable length rear speakers 4.3 m (hátsó)
Total included cable length 14 m (össz.) -
kmisi99
addikt
Ha nem gond meg kérhetek egy x540 tulajt hogy pontosan lemérné nem hogy hány cm esek a vezetékei mert ahogy látom hosszabbítót ne nem agyon tudok beszerezni és mindenhol mást olvasok van ahol azt hogy a hátsó hangfalak 5m-esek van ahol 4,7 van ahol 3,7. De persze csak ha nem gond
-
kmisi99
addikt
válasz
LiteCross91 #130 üzenetére
Én elhiszem neked természetesen még lehet hogy innen meg is tudom rendelni olcsón köszönöm a választ
-
kmisi99
addikt
na akkor a második kérdésre
akkor ez nem jó
http://www.pcx.hu/termek/audio-k-225-bel-rca-rca-1-5m-39031de van egy kis furcsaság ha a terméknek a képére kattintasz akkor ez jön be nem ilyen kellene véletlenül?
http://www.pcx.hu/pcx_upload/kepek/bAudio_kabel_hosszabbito_3_5mm_jack_2_5m.jpg
és akkor vajon melyik termék lehet? -
LiteCross91
aktív tag
Helló!
1. Vegyél, mert jó. Mindenre jó. Filmre, játékra kiváló és zenére se utolsó.
. Van benne kraft és nagyon szép tiszta, a mélyek a helyükön vannak, nem torzít. Egyszóval jó kis szett.
2. Egyikkel se fog sikerülni. Inkább vmi ilyennel [link], csak egy szálasba, de nem találtam hirtelen olyat, de az a neve, elég frappáns sztem, hogy RCA hosszabbító
.
3. Előtted pár hozzászólással erről volt szó. pl.: #125. Nem lesz mondjuk 5 méteren minőség romlás. -
kmisi99
addikt
1.Hello vennék egy ilyen hangfalat érdekelne hogy mi a véleményetek róla?
2.És még egy kérdés milyen kábbelle tudnám meghosszabítani a hátsó hangfalakat?
ilyennel? http://www.pcx.hu/termek/audio-k-225-bel-3-5mm-jack-2xrca-1-5m-25825
vagy ilyennel? http://www.pcx.hu/termek/audio-k-225-bel-rca-rca-1-5m-390313. és több olyan hosszabbítót is összedughatok különösebb minőségromlás nélkül mondjuk nekem max úgyis csak 1,5 méter elég lenne de érdekel
-
atom87
aktív tag
Üdv!
Tervezem egy ilyen rendszer vételét, de ahogy olvastam a hátsó hangszórók RCA kábele nem igazán hosszú.
Annyi lenne a kérdésem, hogy maximum milyen hosszú RCA hosszabbítót szabad felhasználni hozzájuk, hogy ne legyen nagy minőségbeli romlás. -
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!!.
Érdekelne, hogy az a kábel ami a sub-ot és a PC-t összeköti az milyen hosszú??..
Illetve van-e lehetőség nyiszálás nélküli hosszabbítására...RCA toldóval??..Ha igen akkor abból ugye 3 db. kell??..
Köszi!.. -
Garmacor81
csendes tag
válasz
LiteCross91 #117 üzenetére
Thx
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
Garmacor81 #116 üzenetére
Véleményem szerint mind három kategóriára megfelelő. Játszani tökéletes, eszméletlen élmény. Filmet is nézek vele sokat, semmi problémám vele. Zenéket is hallgatgatok és jó, de kitartok amellett, hogy egy 2.1 zenére jobb.
-
Garmacor81
csendes tag
válasz
LiteCross91 #114 üzenetére
Hali!
Köszi az infót!
Amúgy zene, game, film... -
StaMiNa
aktív tag
Sziasztok,
tegnap kaptam egy X-540 hangrendszert, hát mit ne mondjak, nagyon jól szól!! Ajánlani tudom mindenkinek.
Majd tervezek egy X-Fi Audio-t venni hozzá, azzal fog csak igazan jol szólni, szerintem. (most SB Live van) -
LiteCross91
aktív tag
válasz
LiteCross91 #111 üzenetére
Üdv!
Bocs, de akit még is érdekel, annak gyors leírom, hogy K-Lite mellé AC3 codec és megy szépen az 5.1 MPC-al.
Garmacor81, az valóban nem nagy szoba, mivel panel, ebből adódik, hogy sok a szomszéd, szóval nem nagyon lehet bömböltetni, így véleményem szerint nem szükséges olyan erős hangrendszer. Mint már írtam magánházban lakok, a szobám 5X7-es, de én még nem mertem 3/4-nél több kakaóval hallgatni, mert közelről már fájt a fülem és ez nem vicc. Amúgy mire használnád? Ha zenére, akkor elég sztem egy jó 2.1-es rendszer.
-
Garmacor81
csendes tag
Szevasztok!
Én is szeretnék beruházni valami hasonló rendszerre! Még nem döntöttem, és bármilyen hasznos tanácsot szivesen fogadok. A "fél-" szobám 2m*5m -es panel borzadáj.
OFF:
Sikerült nekem is szereznem egy X-FI-t a GIGABYTE Realtec HD (ALC888 @ Intel 82801JB ICH10) helyett, és előszőr láttam a Win 7 -et megfeküdni a Creative gyári drivertelepítőjétől, de aznap kb még 10-edszer is. Túl hosszú lenne a komment a körülmények pontos tisztázására. Sokmindent kipróbáltam, de végül a kártya kivétele mellett döntöttem, és utána újra lett netem, és már le is van töltve a megfelelő driver a gyártó hivatalos oldaláról.
Bye:
Garmacor81ui: még úgy nem állt módómba kipróbálni
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
LiteCross91 #111 üzenetére
Szerintem a kérdésedet itt tedd fel!
Amúgy örülök neki, hogy meg vagy elégedve a cuccossal. XP alatt sejtettem, hogy nem lesz gond a kártyával, a Win7-es dolgot pedig nagy valószínűséggel félreérthettem. -
LiteCross91
aktív tag
Helló!
Nagyon jól működik. A MPC-ot nem tudja vki, hogy lehet 5.1-re állítani, mert nem akar 5.1-ben szólni, ezért PowerDVD filmezek, de én szeretem a MPC-ot. -
LiteCross91
aktív tag
válasz
Kis zöld izé #109 üzenetére
Hi!
Megjött! Még most telepíti a drivereket, Mint mondtam a gépen Xp van, szóval a hozzá járó cd-t használom. A laptopomon pedig ezért örültem a win7-nek, mert a világon semmilyen drivert nem kellett telepítenem, felraktam is minden ment, a wifitől-hangon át minden. A videókártyához telepítés után nem tallált drivert, de rögtön az első frissítéssel letöltötte és felrakta, szóval mint mondtam semmi dolgom nem volt, csak igen-igeneket kellett nyomnom. Viszont nem tudom hogy a Win7, hogy viszonyulna az SB-hez, mert laptopba nem nagyon megy bele a PCI-os kártya
.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
LiteCross91 #108 üzenetére
Mint oprendszer jó, de az más kérdés, hogy a kártyát hogyan kezeli. Pláne ha csak Vista driverrel meg Win7 alatt...
Érted?
Utóbbi oprendszerrel nincs tapasztalatom, de valószínűleg lesznek problémáid a driverrel. Mondjuk ez sok mindentől függ.
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
Kis zöld izé #107 üzenetére
Hi!
Én rühellem a Vistát, szóval eszembe se jut, még véletlenül se, akármilyen kapcsolatban foglalkozni vele. Win7 az már jó
.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
LiteCross91 #106 üzenetére
Igen van hozzá driver, csak sok rá a panasz.
X-FI-ék háza tájékán is ez a helyzet, csak annyi a különbség, hogy azok korszerűbb kártyák, korszerűbb szoftveres körítéssel. Szóval csak óvatosan az Audigy - Vista párosítással. Több infóért kérdezz be a topicjába.
-
LiteCross91
aktív tag
Hi!
Örülök annak amit írsz. Igen XP-t használok, de utánanéztem és Vista-hoz is van driver Win7-hez nem tom. Aki teheti használjon Win7-et, mert jó. Nekem a notebookomon az van és nagyon megvagyok vele elégedve.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
LiteCross91 #104 üzenetére
Nem mindig az a jobb ami erősebb, itt gondolok a G51-re. Amúgy jobb, de zenehallgatásra kevésbé mint az X-540. Semmi jelentősége nincs, hogy felcserélted, csak a színjelölés más meg a kábelek hossza. Itt gondolok a hátsó hangfalak vezetékeire. De ha a hátsókat az első kimenetekre kötöd akkor sem lesz semmi gond. Az Audigy biztosan jobb lesz mint az integrált, feltéve ha XP-t használsz. Egyéb esetben akadhat némi problémád a driverrel.
-
LiteCross91
aktív tag
Helló!
Nekem kb. egy hete van meg. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Én nem tudom, hogy milyenek más 5.1-k, mert nekem ez az első, csak annyit tudok, hogy szépen szól, hangos, a mély az nagyon ott van. Azért választottam részben, mert itt elég jókat írtak róla és másik fő tényező az ár
, én is ellenék egy g51-el
. Nekem ez is bőven sok, pedig magánházba lakok nem panelba, de még maxon nem is hallgattam. Még ráadásul csak egy sztereó integrált (kb. 2003-as lehet, VIA VT1612A) hangkarival megy. Jövő hétre várom a SB Audigy SE 7.1-et
. Tudom nem egy Ausus Xonar, de azért sztem lesz változás. Majd megírom, hogy milyen. Egy kérdés: a vezeték hossz miatt megcseréltem a jobb első magast a bal hátsó magassal, számít vmit, vagy színjelek csak dísznek vannak a kábel végén, mert ha számít veszek RCA hosszabbítót. Ajánlom mindenkinek az X-540-et!!!
-
goofy94
csendes tag
hellótok én most vettem egy ilyet meg vagyok vele elégedve jól szól minden.2csatornás módban mátrix-al is jól megy nem pattog!csak jót tudok róla mondani,bár a hátsó hangszórók nekem kicsit halknak tünnek az elsőkhöz képest.
-
BullZeye
veterán
Included speaker cable length 1.6 m
Included cable length center speaker 2.2 m
Included cable length rear speakers 4.3 m
Total included cable length 14 mÉn is veszek egy ilyet asziszem, régi B-tech hangfalrendszerem már picit ódivatú
ez meg bejön, főleg, hogy Center-t ráakaszthatom monitor tetejére, és hogy csak egy 3 méteres RCA hosszabbítót kell vennem a jobb hátsó hangfalnak...
Gondolom ez a hosszabbító is van 100-10000 forintig, kb milyen árszegmensben nézelődjek egy 3 méteres darabkáért? Vagy forrasszak egyet inkább saját magam? és az tuti jó? :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Need for SPEED: N150, 4x NVMe, 2x 2,5 Gb LAN barebone NAS, Foxpost az árban
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 8Gb/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/60W 2Év gari 27% Áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest