Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolffy
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #99 üzenetére
Köszi a választ! Ezek szerint a Z4 jobb választás lenne, mert az a magas hangokat is szebben szólaltatja ha jol értem?
-
wolffy
aktív tag
Sziasztok! Nekem is X-230-asom van, de én mär elég dühitönek talälom a mélynyomót. Nekem lassú és tompán adja elö a hangokat. A kategoriájában lehet, hogy klafa és aki egy pici műanyagdobozos cicergőröl tér át annak ég és föld, de azért nem egy nagy durranás. Azt kérdezném azoktol akiknek Z-3E van és hallott X-230-ast, hogy mekkora különbségek vannak? Üt-e a mélyhang tisztán (nem tompán) és elég gyors-e a ketyere? Köszi
-
Aidan85
aktív tag
Hi
2 hónapja van nekem is X-230-am, és nagyon meg vagyok vele elégdve. Elötte két kis márkátlan cicergőm volt, még ami az első gépemhez lett véve, 10 éve...
A mélynyomojó sztem nagyon ott van, filmnézéshez és zenéhez is nagyon bevált nálam. Persze akiknek hiper érzékeny hallása van, biztos, h találnak benne kivetni valót. De hatalmas élmény a 2 kis cicergő után és sokkal jobban szól, mint amit első ránézésre várnál tőle...
Mikor kibontottam csak néztem, h télleg milyen ''pici'' bár media marktban már láttam elötte, és ki is próbáltam, mégis kissé meglepő volt, de amikor ráraktam gépre... húú....
Alaplapi 5.1es integrált hangkariról megy nálam 2.0-ként beállítva, és szoftverből fel van rajt tolva a mély kb 75%ig, a mélyládán meg levéve. Csak filmekhez nyomom fel a mélyládát is, és néha amikor party van nálunk
A géphez egy jackdugós kábellal csatlakozik. A mélyláda pedig egy vastagabb soros kábellal a vezérlő hangszóróhoz.
Jahm és aviknál AC3 codec-ben be lehet állítani, h 2.1en hallgatod a filmet, azthiszem valamit még plusszba dob rajta...
Remélem nem írtam semmi hülyeséget...
[Szerkesztve] -
delirobi
tag
-
delirobi
tag
Ok köszi. Amúgy PC-hez kell csak nem tudtam mi az hogy játékkonzol átalkító de már vágom. Szval azt monnyátok hogy jó cucc ez az x230? Mit várjak tőle, monnyuk a mélynyomótól?
-
delirobi
tag
na vki pleez
-
delirobi
tag
Sziasztok! Most tervezek venni egy ilyen x-230-ast kb 10000-ért. Most sima stereo kb 1000 Ft os Genius hangszórókon élek. Írtak itt az x230-ról jót is rosszat is de gondolom a mostaniakhoz képest izom király lesz. Ugye?
És még vmi. Hágy kábellel csatlakozik a géphez? Ja meg a hangkártya (alaplapi 5.1-es) beállításainál csak 2.0, 4.0 meg 5.1 van most elvileg 2.0 ra kell állítani és úgy azt monnyák hogy jó lesz. Jó lesz úgy?
Ja meg azt írja a termékismertetőben hogy ''Használata játékkonzol-átalakítót igényel.''
Az mi???
Előre is köszi. -
a boltosok sem mindig az eszükről híresek... a Z3 mélynyomója fából van (persze préselt fa lemezekből). Szóval a Z3 és a Z3-e is fából van, csak a Z3-on fa borítású fólia (tapéta
van) hangra ugyanaz a kettő és eszméletlen basszusra képesek... középtartomány halványabb de ezt már párszor megírtam/megírták.
-
-
hejnekem
csendes tag
na valaki?
-
hejnekem
csendes tag
hali
azt akarom kérdezni hogy mi a különbség x-230 és a z-3e között? megéri az 5k-s különbség? és még azt hogy ezek elmennek simán egy alaplapi hangkártyán ugye (Realtek, AC '97)
előre is thx
[Szerkesztve] -
10GoBall
aktív tag
Olvasgattam topikban, hogy mi a Z-3 és Z-3e között a különbség. E szerint a sima 3-as fa borítású lenne. Mivel valószínű én is ilyet fogok venni felhívtam egy-két boltot. Ott azt mondták, hogy a sima 3-as sem fa, hanem műanyag fa színű fóliával. Vagyis csak a színe más mint az ''e'' szériának. Máshol meg azt mondták, hogy mindkettő préselt fából van - természetesen mindig csak a mélyládáról beszélek- csak a színűk más.
Most akkor mi az igazság? /Azt tudom, hogy odaát van, de.../
Aki már fogta kézben a hangládát, írja már ide pls, hogy ma a fene anyagból vannak?
[Szerkesztve] -
mohojojó
csendes tag
Hi mindenkinek!!!
Szal elkezdem...
Az van h nagyon nagy gondban vagyok....Nemtok dönteni a hagszórórendszer vásárlás terén!!!!
Két kiszemel áldozatom van, az egyik az x-230-as a másik a Z4-es!!!Tudom h sem árában sem minőségben nem egy kategória a két hangfal...A pénz nem nagyon számít(ez hülyén hangzik de akkoris a minőséget meg kell fizetni). Szal a fő szempont a minőség!!!
Csak az a baj h főleg laptopról akarom használni amiben egy közepes hangkártya van (Realtek AC97es stbstb)!!!Nemtom h képes e olyan minőséget szolgáltatni amilyet én elvárok tőle. Arra gondolok igazán hogy ha szarul hangzik a rendszer a hangkátya miatt akkor nem adok ki érte annyi péntz tehát x-230asat veszek, ha viszont képes arra mait én szeretnék akkor Z4eset!!!
Remélem értitek a problémát(elég hülyén fogazmztam meg)...
Szal arra kérek mindenkit h gondolkodjon el ezen és próbáljon tanácsot adni!!!(én már gondolkodtam rajta sokat de nme jutottam dűlőre)
Előre is kösz!!! -
-
uRSul
tag
Nekem is csalódás volt elsőre, de mostanra vszínű megszokta a fülem a hangját, mert már annyira nem tűnik rossznak, persze a középtartományt továbbra is hiányolom, de kb fél-1 óra equalizerezéssel valamivel javítható a dolog.
Persze a magas és a mély ilyen árban ennyire képes, ennyiért ne várjunk el többet.
Szóval meg lehet szokni, de ha valaki jobb/szebb/teltebb hangzásra vágyik, akkor vegyen némi plusz pénzért vmilyen szerkezetet (pl Z3, bár annak a hangját még nem halottam). -
neduddki
nagyúr
HI!
A tobbieknek negyion teccik, nekem akkor se annyira... minth amindne hang a basszubol gyunne:- (((
A legnagyobb bajom vele, hogy nem ringat el, nem varazsol el, mitha egyenes tul ideges es techniokrata volna es egyszeruen annyr afemes az egesz ...
rohattul sajnalom pedig
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Na itt van leotem a x230.... kulcsintol egyebekrol nem iro semmit aszt mindkei lassa... de a hangja hattttttttttt lehet jatekra oke, de zenet hallhagbnti rajta hattttttttt egyszeruna kataszrofa... lehet hogy fel napi hallgata meg patikamerleges allitgatas utan jobb lenen, de ez igy meglepodnek /kolomben sem arra van/:- ((( sokkal de sokal tobbet vartam volan ettol a cuctol /habar az ara ugye mervado.../ esz ojjan messze van a 250d-tol mint az x230 ara az 250d akkori(!!!) aratol.
Sirok.
Van magas meg mejj, e hiaba tekergetem szetesik, semmi sztrero hatas, vagy puffog vagy nicns mejjj, ehhhhhhhh /meg igy tovabbbb/
udv
neduddki
p.s. akinek labujjara leptem az nyugodtan haborogjaon leglabb megitn jokat rohogok /mod :- )))/
[Szerkesztve] -
8k-ért X-230? bruttóban? garanciával, eredeti dobozban stb? az nagyon megérte neked
Gratula
Azért a Z-3 basszusban odaveri -
Aidan85
aktív tag
Hello!
Ma végre én is tulajdonosa lettem egy Logitech X-230-nak, és hát mit is mondjak, el se hiszem, milyen jó.
Nagyon köszönöm mindenkinek az értékes hozzászólásokat, amikkel segítettetek a döntésben, hogy ezt válasszam. Na meg persze az ára is segített, hogy 8E-ért jutottam hozzá.
Még1szer, köszönöm -
bocX
tag
valszeg 2.1 lesz. elhatároztam egyszer, meg végiggondolva nem használnám ki az 5.1-et. zenehallgatás, filnézés, kevés játék. eleinte saját építésében gondolkodtam csak amikor 2.1 tervezésébe fogtam megijedtem hogy milyen árba állna meg
, igaz az ütött volna, de mégsem szánok rá annyit és ezért döntöttem inkább veszek egyet készen. amik most vannak hangszóróim, azok jól szólnak, nem dobnám ki őket, és arra is gondoltam hogy megoldom valami 4.1-be.
annyi hogy legtöbb helyen amit nézek, logitech z3e-t látok (sima z3at nem), olyan 16,5k az ára átlagba.
amugy van jack elosztóm, eddig is füleshez azt használtam -
Neked kell tudnod, hogy mit szeretnél... 2.1-et vagy 5.1-et... meg kell gondolnod hogy kihasználnád-e az 5.1 előnyeit vagy sem.
Ha 5.1 akkor Logitech X-530 (vagy netalántán ha találsz akkor X-540 (az Aquában asszem van 19k-ért)) vagy Creative Inspire T5900 (esetleg T7900 ami 7.1es 23k-ért
)
Ha 2.1 akkor Z3 vagy Z-2300 (a Mistralban most ''egész olcsó''28680 Huf
jó mazsolázástremélem nem zavartalak össze!
UI: a Z3 nál nem tudom mennyire szeretnéd használni a fejhallgató kimenetet... hát ezzel sajna csak annyi a gáz hogy érdemesebb nem használni, mert nem épp a legszebb hang jön ki belőle (ahogy sokan mondják a mélyt elég erősen levágja és torzít is szegény, ezért én ha fejhallgatóval akarok hallgatni, akkor kihúzom a cuccost a gépből és bedugom szimplán a fejhallgatótvagy veszel hozzá egy Jack elosztót
ezzel sem lebeszélni akarlak róla, mert továbbra is azt mondom hogy a basszusért megéri
mániákus vagyok tudom
-
bocX
tag
köszi a választ. még meggondolom akkor. lehet egy kicsit hiányozna a középtartomány. én is így vagyok ezel, viszonylag olcsón egy jó kis rendszert szeretnék. bár valaki rá akar beszélni 5.1re mert kevés pénzzel megtoldva azt vehetnék - hát én nemtudom.mindenesetre nekem igy olvasottak alapján bejön a z3/e.
[Szerkesztve] -
Üdv!
Szóval a Logitech Z3 faborítást kapott míg Z3-e nevezetű ikertestvére a normál fekete és ezüst-szürke színnél maradtA faborításút általában picit drágábban adják mint ahogy így van ez most is (Z3 / 16000 Huf / Computrans) míg a Z3-e normál színű tesója (Z3-e / 15400 Huf / Lord Computer). Gondolom az 600 forint különbség senkit nem vág földhöz
Személyes véleményem (merthogy én is egy Z3-e vel rendelkezem) hogy aki szereti az ütős basszust mondjuk filmnézésnél vagy játék közben, az meg lesz vele elégedve. Aki zeneileg instrumentálisabb és a komolyzenét kedveli, annak lehet hogy a közép hiányozni fog. Aki a diszkósabb és HardBass és tudja fene hogy miféle zenéket hallgat, annak a basszus reakciója kicsit lassúnak tűnhet.
Én azért válaszottam ezt a rendszert mert upgrade-eltem egy Creative P380-ról és olcsón kellett egy ütős rendszer. Zeneileg a lassú és mély basszusokkal tarkított HipHop, R&B, Rap kategóriába sorolnám magam és erre a Z3 maximálisan megfelel! Az ajtókat és ablakokat kénytelen voltam megbarkácsolni mert egyes basszusoknál sajnos az üvegek elkezdtek rezegni
Sok sikert! -
uRSul
tag
Üdv! Megosztom én is a tapasztalataimat, ugyanis tegnap jutottam hozzá egy x-230-hoz és hátha valaki még vásárlás előtt áll és elolvassa ezt is.
Installálás: egyszerű kábelek gép mellé elég hosszúak, nagyobb távra gond lehet, de nekem megfelelt.
Kinézet: szép, esztétikus, fekete.
Hangzás: erre vártam legjobban az összeszerelés után és nem azt kaptam, amire vártam. Ezt pro és kontra is mondom, mert:
1. a basszus - az nagyon nagy, óriási ereje van, a mélynyomó hátulján szabályozható, nekem inkább a minimum állásnál van, de érezhető így is
2. a magas - hát ettől picit többet vártam, de van, oprendszerből állítható, korrigálható
3. közép - itt viszont konkrétan csalódtam, ez a tartomány valahogy nem igazán jön vissza, főleg a hangszeres zenéknél nem érzem és egy két játékban, tucc-tucc zenéhez azért jó.
Nem tudom hogy a szatelithangszórók mérete okozza-e, de talán ez a rész hiányolható belőle, ebben talán a z-3 jobbat nyújt, mert amint láttam szélesebb a szatelit része (ezt biztosan nem tudom, mert azt nem hallottam)
Szóval röviden ennyit az egy napos tapasztalataimról, remélem segít valakinek a választásban. Nem akarok senkit elriasztani ettől, én is vszínűleg meg fogok vele barátkozni, de az eddigi hangfalpárom után (ami középtartományban szólt leginkább), ez kicsit ebben a tartományban lemarad és most még zavaróan más hangzást produkál, de tudom egy-két nap és már ezt fogja megszokni a fülem!
Összességében jó cuccnak tartom, egy 15-20 négyzetméteres szobába elegendő, főleg ha a basspotit felcsavarod, még a szomszéd is felkopog a seprűnyéllel.
Jó választást és használatot mindenkinek, ha esetleg valaki tud vmi jó beállítást, konfigot a középtartomány előcsalogatásához, szívesen venném ha megosztaná velem!
bye -
bocX
tag
sziasztok! nagyjából olvasgattam visszafele, és jókat irtok a z3ról meg a z230ról is. én a z3-al szemezek. mi a különbség egy z3 és egy z3e között. és ugye ezek fadobozosak? előre is köszi.
-
Newyorker
addikt
Nah, szval megvettem a z-3e-t!
Első benyomások, mivel még teszt alatt
Frankó nagy doboz, kiveszem belőle a cumót meglepően kicsi a két első speaker, már-már viccesen néz ki, kicsit el is keseredtem a látványától. Összeköt, bedug, power,zene!Zene, játékok minden szépen szól rajta, bár jelzem nincsen nagyon összehasonlítási alapom, de meglepően jó a mély és ezek a kis fityegők is nagyon szépen szólnak, úgyhogy visszaszívom, amit az elején írtam róluk, hogy viccesek meg stb, szval kicsi a bors de erős, asszem itt érvényesül igazán!
Ami nagyon tetszett még az anyagok megvállasztása az nagyon jó, bár van más logi cuccom, úgyhogy ez nem volt meglepő, mert nagyon jó anyagokkal dolgoznak!Távirányítója, szép jól kidolgozott a volume poti nagyon jó finom kis cucc!
Még1x jelzem, hogy számomra nagyon jó, szép, szépen szól stb., de nincsen pl összehasonlítási alapom a z-4hez, illetve más 2.1es rendszerhez!
Összefoglalva, nem bántam, szerintem jó választás, 15k-t megért, mindenkinek csak ajánlani tudom! -
Newyorker
addikt
A z-3-nak erős a mélynyomója és a kicsi hangszórók nem nevetségesen kicsik?
-
Peetry
senior tag
azt árulja el valaki, miért jobb a 2.1 zenehallgatásra, mint az 5.1? mert sok helyen ezt olvastam, és nem tűnik logikusnak. bár én nem értek ezekhez a dolgokhoz, ezért is kérdezek inkább
-
Shadowfax
addikt
Na, tegnap én is csatlakoztam az X-230-asok klubjához.
Nagyon pöpec kis szerkezet, jól szól és még szép is.
-
Pityka_
tag
Nagyon szépen, tisztán szól. Én zenére + játékra használom és ezekre tökéletes. Elég élethűen adja vissza a hangokat. Bazi jó basszusa van. Mindemelett szép a kivitele. Ebben a kategóriában nagyon jó vétel. Ár/teljesítmény arányban talán a legjóbb. Szóval zsííír a cucc, csak ajánlani tudom !
-
Pityka_
tag
Sziasztok !
Az X-230-asal kapcsolatban szeretném megtudni, hogy a magashangsugárzók mágnesesen árnyékoltak e. Tehetem e közvetlen a crt monitorom mellé ? -
AXisBOLD
addikt
Köszi megoldva!!
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok. Nekem is egy x-230-om van és lenne egy kérdésem. Ha fejhalgatót dugok bele azt nem tudom hangosítani-halkítani(zsír új a cucc)!!!Várum? alapból ilyen vagy rossz?
Plíz nagyon help! -
AXisBOLD
addikt
Sziasztok. Nekem is egy x-230-om van és lenne egy kérdésem. Ha fejhalgatót dugok bele azt nem tudom hangosítani-halkítani(zsír új a cucc)!!!Várum? alapból ilyen vagy rossz?
Plíz nagyon help! -
Imy
veterán
Én 2 hónap után is azt mondom a 230-as nagyon jó vétel, akinek jó 2.1-es hangszoró kell!
-
bnss
veterán
Üdv!
Én egy Z-3e-re pályzok [link], X-230 és az 5.1-es változata nagyon megfogott, ám a Z széri desginja jobban tetszik. Van vkinek tapasztala ezzel a rendszerrel kapcsolatban?
Az X szériával kapcsolatban nekem csak pozitív tapasztalatom van! Rádiót még nem hallottam a 5.1-esen, szerencsére! -
Messa
tag
Nem az FM tuner miadt fogtak az 530al(5.1es) rádió adást,hanem amiadt,hogy a gyári kábeleli szarok és nincsenek szigetelve vagy mi és olyan helyeken,mint pl Budapest ahol szép mennyiségű rádióadás szaladgál a levegőben az 530as kábelei antenna ként funkcionálnak a szigetelés hiánya miadt így halkan megy a rádió adás is a háttérben miközben te zenét hallgatnál
Ez függ időjárástól meg még kismillió dologtól,de én nem vagyok szakértő.
[Szerkesztve] -
Messa
tag
Sziasztok!
Lassan 2 és fél hónap telt el mióta megvettem a hugomnak az X-230-ast,mert nem bírtam elnézni,hogy a 2000FT-os műanyag dobozokon hallgatja a zenét aminek már a kábelei is ripityára voltak törve.
Nem vártam túl sokat a 2.1től meg a 10.000 alatti kategóriától,de be kell vallanom,hogy kellemesen csalódtam. A mélynyomó fából van a 2 sugárzó szerintem műanyag,de ennek ellenére igencsak kellemes hangzást biztosítanak. Főleg a mélynyomó ami érdekes módon képes volt megmozgatni a számgép asztalt is(na ne röptetésre gondolj
).
Véleményem szerint egy jó vétel volt,mivel kellemes,tiszta a hangzása és azóta sem halottam rá panasztFel tud dobni egy kisebb szobát a megjelenésével és a hangzásával is.Csak ajálani tudom,ja és ez nem rádiózik!!!!!!!,nem zúg,nem búg,bár a füvet néha levághatná helyettem
-
schumi
aktív tag
hali
az lenne a kérdésem hogy ugye ez a 230-as nem rádiózik úgy, mint az 5.1es utódja ? -
Peetee(tm)
aktív tag
Upp!
Ez egy tökéletes választás bármilyen ember számára! nekem is ilyen van de egyszerűen lenyűgöző a hangaja! Habár én zenére és filmre használom, játszani ritkán szoktam a netes gépemen, de egyszerűe jó a hangcucc és kész! -
Imy
veterán
válasz
Laca19 (a) #15 üzenetére
Köszi!
Sztem ilyet veszek, már meg is rendelte, még a 7en megyek érte -
Laca19 (a)
aktív tag
Lehet hogy már láttad és nem sokat segítek, de nézd meg az értékeléseket/hozzászólásokat
[link]
Szerk.:
Szerintem ár/érték viszonylatban a 10-es skálán 12-es!!!
Nekem Z3e-s van, ehhez hasonló, kicsit drágább, én azért ragaszkodtam a Z3e-shez, mert nekem jobban bejön a zárt mélynyomó (de ez egyéni)
Amúgy leírások alapján a 230-asnak brutális a mélynyomója
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Imy
veterán
X230-asrol valakinek akinek van? Tényleg mind a 3 fadobozos, tényleg nagyon jól szól, mert ilyenre kacsingatok, de nagyon
-
Utopista
tag
Bazz, nem is ott vagyok ahol szeretnék. Válaszoltam vagy 1 hónapja feltett kérdésre.
-
Utopista
tag
Meg lehet csinálni. Két dolog kell hozzá.
1. Egy Stereo RCA -> Stereo Jack kábel
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060502/stereo_rca_stereo_jack_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2. Egy Jack átalakító
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060502/Jack_atalakito_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A két RCA kijön a DVD lejátszódból, a jack dugó végére csatlakoztatod az átalakítót, majd az átalakító másik végébe bedugod a hangszóró Jack dugaszát.
üdv. -
h_and
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az x-230 -at hozzá tudom e csatlakoztatni asztali dvd-hez, aminek ugye piros és sárga színkódolt kimenete van. A logitech oldala szerint a hangszóróhoz is színkódolt kábel van, viszont egy tesztoldalon ilyet nem írtak.
Előre is köszi a választ -
wid22
aktív tag
Ha x530 t veszel az nem nagy 5.1 elfér az asztalon is de nagyon jó a hangja és halgathatod 2.1 ként is ha ugy akarod és az x530 t megkapod 15 alatt bruttoba.
-
DJ Mythos
aktív tag
Sziasztok!
Most kerültem hangfal vásárlás elé. És pont ezt a két hangfalat szúrtam ki én is.
A hangfal albérletbe kellene, 5.1 nem is nagyon fér el, meg nem is kell, mert itt nem tudnám kihasználni, és kezdem megunni a laptop kis hangszóróit, a füles meg néha idegesít. (Jah erről jut eszembe, hogy azért is ezek tetszett meg, mert van kivezetése mindkettőnek, és sztem azt sűrűn használnám.)
Első sorban zene hallgatásra, meg minimálisan játékra kellene.
Ha valakinek vannak frissebb, újabb élményei ezekkel a hangfalakkal kapcsolatban, kérem ossza meg velem, vagy ha esetleg tud vmi jobbat hasonló ár-érték kategóriában.
Ami miatt nem tudok dönteni, az az, hogy a ''Z-3e''-nek jobbak a teljesítmény adatai, és gondolom nem véletlenül drágább, viszont az ''X-230''-nál meg ott van az az FDD^2 cucc, amiről nem tudok semmit, de jónak néz ki. -
Sperafico
aktív tag
Kinéztem két Logitech 2.1-es hangszórót:
X-230 Bővebben: link
Z-3e Bővebben: link
Van valakinek valamelyik? Vagy tesztek ezekről valahol?
X-230
Z-3e
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest