Hirdetés
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Jackson-
őstag
igen, az vindóz-dolog.
az én billem vezetékes, és mégis sípol... (unokatestvérem egyszerűbb logitech billje viszont nem)
egérből pedig kizárólag vezetékest használok, mert a rádiósok nehezek, és általában késnek (talán az mx700, és az mx1000 nem, mert azokmár az új fast rf, vagy mien technológiát használják) -
-Jackson-
őstag
azthiszem, ha 5*lenyomod a shiftet, bead egy beragadó billentyűk vagy mien elnevezésű ablakot, ott betod állítani az egymás után történő ismétlések számát, illetve a késleltetést az ismétlések között.
a marhagyors gépelés miatti sípolást sztem lehetetlen kikapcsolni, nálam is jelentkezik néha egy akciódús kántersztráj jelenet közben (logitech internet navigator se), de nem zavaró. esetleg keyboardking nevezetű progival próbálkozz
[Szerkesztve] -
Petrisz
tag
Témában nevezett Logitech-féle wireless optical desktop tulajdonos vagyok. Ilyeneket tapasztalok, hogy ha túl gyorsan gépelek, akkor pittyegni kezd a billentyűzet és kihagy betűket. Meg ha billentyűzetzről vezérelem a windowst - például mert egérben sem erős fent nevezett termék - akkor meg kifejezetten fájdalmas, ha egy listában a lefele gomb nyomogatásával nem lehet gyorsan lefelé haladni, mert tíz gyors leütésből kábé kettő történik meg, a többi időben a bill. meg pittyeg, hogy lassabban legyek szíves. Az egér meg tök pontatlan. Nagyon lassan kell mozgatni, hogy normálisan lehessen használni. Kész szenvedés.
Próbáltam ilyeneket, hogy áthelyezgettem a billentyűzetet meg az egeret meg a rádiós érzékelőt is mindenfelé, hátha valami zavart kelt az erőben, de nem jártam sikerrel. Van valakinek valami tapasztalata ezekkel a wireless ketyerékkel? Ennek ilyen vacaknak kell lennie? Vagy valamit állítanom kellene rajta? Vagy vigyem vissza az üzletbe, hogy kenjék a hajukra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minecraft
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest