- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Jackson-
őstag
igen, az vindóz-dolog.
az én billem vezetékes, és mégis sípol... (unokatestvérem egyszerűbb logitech billje viszont nem)
egérből pedig kizárólag vezetékest használok, mert a rádiósok nehezek, és általában késnek (talán az mx700, és az mx1000 nem, mert azokmár az új fast rf, vagy mien technológiát használják) -
-Jackson-
őstag
azthiszem, ha 5*lenyomod a shiftet, bead egy beragadó billentyűk vagy mien elnevezésű ablakot, ott betod állítani az egymás után történő ismétlések számát, illetve a késleltetést az ismétlések között.
a marhagyors gépelés miatti sípolást sztem lehetetlen kikapcsolni, nálam is jelentkezik néha egy akciódús kántersztráj jelenet közben (logitech internet navigator se), de nem zavaró. esetleg keyboardking nevezetű progival próbálkozz
[Szerkesztve] -
Petrisz
tag
Témában nevezett Logitech-féle wireless optical desktop tulajdonos vagyok. Ilyeneket tapasztalok, hogy ha túl gyorsan gépelek, akkor pittyegni kezd a billentyűzet és kihagy betűket. Meg ha billentyűzetzről vezérelem a windowst - például mert egérben sem erős fent nevezett termék - akkor meg kifejezetten fájdalmas, ha egy listában a lefele gomb nyomogatásával nem lehet gyorsan lefelé haladni, mert tíz gyors leütésből kábé kettő történik meg, a többi időben a bill. meg pittyeg, hogy lassabban legyek szíves. Az egér meg tök pontatlan. Nagyon lassan kell mozgatni, hogy normálisan lehessen használni. Kész szenvedés.
Próbáltam ilyeneket, hogy áthelyezgettem a billentyűzetet meg az egeret meg a rádiós érzékelőt is mindenfelé, hátha valami zavart kelt az erőben, de nem jártam sikerrel. Van valakinek valami tapasztalata ezekkel a wireless ketyerékkel? Ennek ilyen vacaknak kell lennie? Vagy valamit állítanom kellene rajta? Vagy vigyem vissza az üzletbe, hogy kenjék a hajukra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest