Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Jackson-
őstag
igen, az vindóz-dolog.
az én billem vezetékes, és mégis sípol... (unokatestvérem egyszerűbb logitech billje viszont nem)
egérből pedig kizárólag vezetékest használok, mert a rádiósok nehezek, és általában késnek (talán az mx700, és az mx1000 nem, mert azokmár az új fast rf, vagy mien technológiát használják) -
-Jackson-
őstag
azthiszem, ha 5*lenyomod a shiftet, bead egy beragadó billentyűk vagy mien elnevezésű ablakot, ott betod állítani az egymás után történő ismétlések számát, illetve a késleltetést az ismétlések között.
a marhagyors gépelés miatti sípolást sztem lehetetlen kikapcsolni, nálam is jelentkezik néha egy akciódús kántersztráj jelenet közben (logitech internet navigator se), de nem zavaró. esetleg keyboardking nevezetű progival próbálkozz
[Szerkesztve] -
Petrisz
tag
Témában nevezett Logitech-féle wireless optical desktop tulajdonos vagyok. Ilyeneket tapasztalok, hogy ha túl gyorsan gépelek, akkor pittyegni kezd a billentyűzet és kihagy betűket. Meg ha billentyűzetzről vezérelem a windowst - például mert egérben sem erős fent nevezett termék - akkor meg kifejezetten fájdalmas, ha egy listában a lefele gomb nyomogatásával nem lehet gyorsan lefelé haladni, mert tíz gyors leütésből kábé kettő történik meg, a többi időben a bill. meg pittyeg, hogy lassabban legyek szíves. Az egér meg tök pontatlan. Nagyon lassan kell mozgatni, hogy normálisan lehessen használni. Kész szenvedés.
Próbáltam ilyeneket, hogy áthelyezgettem a billentyűzetet meg az egeret meg a rádiós érzékelőt is mindenfelé, hátha valami zavart kelt az erőben, de nem jártam sikerrel. Van valakinek valami tapasztalata ezekkel a wireless ketyerékkel? Ennek ilyen vacaknak kell lennie? Vagy valamit állítanom kellene rajta? Vagy vigyem vissza az üzletbe, hogy kenjék a hajukra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest