Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petrisz
tag
Témában nevezett Logitech-féle wireless optical desktop tulajdonos vagyok. Ilyeneket tapasztalok, hogy ha túl gyorsan gépelek, akkor pittyegni kezd a billentyűzet és kihagy betűket. Meg ha billentyűzetzről vezérelem a windowst - például mert egérben sem erős fent nevezett termék - akkor meg kifejezetten fájdalmas, ha egy listában a lefele gomb nyomogatásával nem lehet gyorsan lefelé haladni, mert tíz gyors leütésből kábé kettő történik meg, a többi időben a bill. meg pittyeg, hogy lassabban legyek szíves. Az egér meg tök pontatlan. Nagyon lassan kell mozgatni, hogy normálisan lehessen használni. Kész szenvedés.
Próbáltam ilyeneket, hogy áthelyezgettem a billentyűzetet meg az egeret meg a rádiós érzékelőt is mindenfelé, hátha valami zavart kelt az erőben, de nem jártam sikerrel. Van valakinek valami tapasztalata ezekkel a wireless ketyerékkel? Ennek ilyen vacaknak kell lennie? Vagy valamit állítanom kellene rajta? Vagy vigyem vissza az üzletbe, hogy kenjék a hajukra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 7
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest