Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi hangfal építés
- Videós, mozgóképes topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
katakis79
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, mégpedig, hogy az említett billentyűzet létezik-e magyar kiosztásban?
A logitech magyar oldalán nem találtam infót róla, viszont itt azt állítják hogy magyar:http://www.argep.hu/popup.asp?pid=205052800&pnr=10001&foto=1
Képet persze nem közölnek (szerintem lutri van a dologban) viszont amit meg eddig olvastam róla, azt írják hogy nem jelent meg magyar kiosztásban.
Valaki fényt tudna deríteni az igazságra, mert feleslegesen nem szeretném megvenni.
Előre is köszi!
Aktív témák
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Arc Raiders
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- Asus H110M2 D3 LGA 1151 alaplap
- Sony STR GX 590
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő