Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
Komolyan mondom itt és most megfogadom hogy az életembe többet nem veszek logitech egeret.
Nem emlékszek már pontosan hogy leírtam e itt, de röviden már az ötödik felső kategóriás logitech egerem döglik meg duplaklikk problémával. A G5 húzta a legtovább,kb 1.5 év a G7 kb 1 év, a G500 8 hónap, (ezt én javítottam egy ősrégi golyós genius egérből kiszedtem a bal klikket, és beforrasztottam a g500-ba, azóta müxik a cégnél kb 3 éve) a G700 2x volt szervízbe, harmadszorra cserélték 1 éven belül G700s-re (ami nekem nem jön be túlzottan)
Most van egy G502s-em, és basszus 1 hónap használat után már szarakodik a bal klikk..
Ezek mi a jó istent csinálnak de tényleg?Tényleg nem várható el egy 20k fölötti egértől hogy normális alkatrészeket rakjanak bele?
Pedig az életemre megesküszöm hogy nem ütöm, nem rúgom sőőőt. Sokak szerint már betegesen vigyázok mindenemre..Remélem (bár kétlem) hogy ezt olvassa kedves Logiteches munkatárs.
Tudjátok mi a vicc? Van egy 1200 ft-os genius egerem a cégnél, amit a szervizes géphez használok. kb 6 éve működik..
-
Maxtreme
addikt
Beszéltem ma egy ismerősömmel, akinek szintén hasonló problémája volt (kitört a gomb)
A logi support elhajtotta melegebb éghajlatra konkrétan.
Szal marad az ebay, és kutatás gomb/halott k800 uttán. -
Maxtreme
addikt
Srácok.
Egy halk reccsenés kíséretével tegnap este elszállt a bal oldali control billentyűm a Logi K800-amon (Konkrétan a pöckök amik a helyükön tartják a gombot, 1000 felé törtek.. elfáradt az anyag, vagy nem tudom)
Szerintetek ezt érdemes garóztatni, vagy elhajtanak melegebb éghajlatra? (Nyilván nem ütöttem vagy rúgtam a klaviatúrát) -
Maxtreme
addikt
Egyébként hiába is vagyok (most már egyre jobban nem) Logitech párti, tény hogy ennyi problémám még IT eszközökkel nem volt mint a cég termékeivel.
Logitech G5 meghalt a bal klikk, megcsináltam, megtört a kábel, kopik a festés. Élt kb 1 évet.
Logitech G500 - Meghalt a bal kilikk, megcsináltam, meghalt a jobb klikk, már látszik sérülés a kábelen, kopik a festés. kb 2 éves
G700 meghalt a bal klikk, meghalt a jobb klikk--->szerviz, meghalt a bal klikk, megjavítottam. (jelenleg működik) 1 évesLogitech Z623 hangfal, recsegnek a potik, és a bekapcsoló, nem kicsit. (1 éves sincs)
Logitech K800 billentyűzet - pár méterről iszonyat input lag (25 e forintos klaviatúráról beszélünk)Szal ja.. Innentől elgondolkozok hogy vásároljak e ettől a cégtől valamit a jövőben, hiába jó minőségűek a termékeik, de az élettartamuk a felhasznált anyagok miatt
1 kalap szartiszavirág életű.ps: Ráadásul aki ismer tudja hogy iszonyatosan vigyázok minden műszaki cuccomra (sokszor már tán kicsit betegesen is) szóval azt sem lehet mondani hogy azért mennek szarrá nálam a cuccok mert ütöm-vágom őket.
-
Maxtreme
addikt
kitalálom. K800?
Nálam az művelt input lagot, már azt hittem hogy a g700 vevőegységével veszik össze, de nem.
Ahogy közelebb tettem a vevőt, megszűnt a hibajelenség.
Ebben csak az a vicces hogy van egy 3500 ft-os trust billentyűzetem, ez még a konyhából is megy tökéletesen..Hogy on is legyek:
Nálam már 2x volt szervizbe a g700 (bal és jobb is meghalta magát, duplaklikkes lett) és ismét elkezdett szarakodni.
Felhívtam őket, mondván kérek egy cserét.
A hölgy azt mondta g700 nincs, de g700s-et tudnak küldeni. Ha minden ok vele, használjam egészséggel, a másikat kukázhatom.
Kb 1.5 hét alatt meg is jött az S..
Szóval tényleg egy rossz szavam nem lehet rájuk./
Mondjuk arra kíváncsi lennék hogy ezeket a töltőkábeleket honnan szedik, olyan merev volt a sima 700-é is mint a bikaszar -20 fokban, ezé meg még durvább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest